KALDI KOFFIE & THEE FRANCHISE

KOFFIE & THEE WINKEL, MOBIEL OF ZAKELIJKE FRANCHISE

Kaldi koffie & thee franchises

Neem deel aan een nieuwe koffie en thee cultuur. Start een eigen Kaldi koffie & thee franchise.

Vraag een informatiepakket aan

Kies de koffie of thee franchise waar je interesse in hebt, vul het formulier in en ontvang direct per mail een pdf met meer informatie.

Print Aangesloten bij - 100x50

Kaldi biedt onder eigen merk een ruim assortiment aan van topkwaliteit koffie en thee vanuit de gehele wereld. Daarnaast worden de bijbehorende espresso-apparaten en accessoires aangeboden. Onze producten zijn een manier van leven, een expressie van de eigen persoonlijkheid. Samen met jou, willen we er voor zorgen dat Kaldi een succes wordt.

Koffie & Thee Franchise

De Kaldi koffie & thee winkel franchiseformule is een uniek concept dat in ruim 15 jaar is ontwikkeld en verfijnd. Het bijzondere aan de Kaldi winkel franchiseformule is dat beleving, proeven, ontmoeten en retail volledig in elkaar samenloopt. Jouw Kaldi vestiging is een espressobar in een retail omgeving.
Heb jij een passie voor koffie en/of thee en beschouw je het starten van een eigen onderneming als het verwezenlijken van een droom? Dan nodigen we je graag uit voor een goed gesprek. Wij willen samen met jou je eigen onderneming mogelijk maken, waarin we onze kennis en ervaring gebruiken om voor jou een droomstart te realiseren.

Meer weten over Kaldi winkel franchise? Vul dan hieronder jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer en woonplaats in en ontvang een informatiepakket.
Of bel naar: 038 – 4669338.

Koffie Mobiel Franchise

Je hebt ze vast wel eens gezien, de Kaldi koffie mobiels. Vanuit een mobiele koffiebar schenk je koffie en thee op evenementen of op populaire standplaatsen. Er zijn uiteenlopende samenwerkingen mogelijk. Als franchiser ben je veel in contact met klanten en geniet je veel vrijheid.

Heb jij een passie voor koffie en thee, vind je het leuk om veel in contact te zijn met mensen en sta jij te popelen om je eigen mobiele espressobar in een piaggio te hebben? Vraag dan meer informatie aan over de mogelijkheden van de Kaldi mobiel franchiseformule.

Vul hieronder jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer en woonplaats in en ontvang een informatiepakket.
Of bel naar: 038 – 4669338.

B2B Franchise

Het perfecte kopje koffie of thee wordt niet alleen in de winkel of thuis gedronken. Ook op de zakelijke vloer wordt er genoten van Kaldi. Wij leveren onze producten aan de kleinzakelijke markt. Naast koffie en thee levert Kaldi desgewenst ook koffiemachines, servies en accessoires.

Wij zoeken voor diverse regio’s franchisenemers om zakelijke klanten te voorzien van onze koffie, thee en aanverwante producten.

Meer weten over Kaldi B2B franchise? Vul dan hieronder jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer en woonplaats in en dan nemen wij z.s.m. contact met jou op.
Of bel naar: 038 – 4669338.

KALDI KOFFIE & THEE IS EEN GEDEGEN CONCEPT DAT IN 17 JAAR IS DOORONTWIKKELD TOT EEN SUCCESVOLLE FRANCHISEFORMULE

Kaldi koffie & thee is één van de grootste Nederlandse koffieketens en het hoofdkantoor is gevestigd in Zwolle. Kaldi heeft een unieke plek in de Nederlandse markt, een land dat behoort tot de landen met de hoogste koffieconsumptie per persoon. In deze markt, waar hoge eisen worden gesteld door de consumenten, serveren wij kwalitatief hoogwaardige koffie en thee om op locatie van te genieten, alsook koffie en thee voor thuis.

Schrijf je in voor de Kaldi nieuwsbrief

Aanmelden