Klantenservice (ma - vr 09:00 - 17:00): 038 - 4669338
Shopping: Subtotaal winkelwagen:€ 0,00

Koffie

KOFFIE VOOR FIJNPROEVERS


Kaldi heeft lekkere koffie in allerlei merken, soorten, smaken en hoeveelheden. Koffie cups voor de Lavazza A Modo Mio, pads voor uw Senseo, gemalen koffie voor uw koffiezetapparaat of koffiebonen voor uw espressomachine? Kaldi heeft een ruime keuze uit eigen smaken en koffiebonen / koffiecapsules van de koffie merken zelf.

Koffie (koffiebonen, koffiecups en koffiepads)

 
 
 

Soorten koffie 250 gram

 
 
 

Soorten koffie 500 gram

 

Soorten koffie 1000 gram

 
 

Voor veel koffiegenieters is het moment van de dag bepalend voor het karakter van de koffie. Kaldi helpt u de koffie te vinden die het beste tegemoet komt aan uw eigen smaak. 's Ochtends is een grote kop romige koffie erg lekker, terwijl na een uitgebreid diner een kleine espresso net dat beetje extra biedt. 

Kaldi biedt koffie in verschillende volumes (250, 500 en 1000 gram) aan zodat u altijd de juiste hoeveelheid koffie kunt bestellen. Er is ook een koffie proefpakket bestaande uit drie verschillende Kaldi koffievarianten beschikbaar. Daarmee kunt u in één bestelling direct verschillende soorten Kaldi-koffie proberen.

Alle koffie van Kaldi wordt speciaal geselecteerd en met groot vakmanschap gebrand. Op zoek naar meer informatie of een specifieke koffie die bij u past? Kom dan langs in een van onze Kaldi koffie & thee winkels.

Kaldi.nl krijgt een beoordeling van 8.5 / 10 uit 720 beoordelingen.