Reinigingsmiddelen

REINIGINGSMIDDELEN KOFFIEMACHINE


Kaldi heeft de reinigingsmiddelen waarmee u uw koffie- en espressomachines schoon kunt houden. Wij bieden officiële dealer onderhoudsmiddelen van onder andere Jura, Claris en Philips Saeco.

Soorten reinigingsmiddelen

 


REINIGINGSMIDDELEN ESPRESSOMACHINE

Kaldi heeft bijvoorbeeld voor de Jura espressomachines een cappuccino reiniger en Claris waterfilters. Voor de Philips Saeco machines kunt u naast waterfilters ook een complete onderhoudskit bestellen.

Op zoek naar een nieuwe waterfilter voor uw ECM Manufacture espressomachine? Deze vindt u ook bij Kaldi. Hier in de webshop, maar ook in onze ruim 30 winkels die u door heel Nederland tegenkomt.

Gebruik bij een bestelling boven de 50 euro aan reinigingsmiddelen de code GRATISVERZENDEN om uw bestelling gratis te laten versturen. Deze code kunt u invullen tijdens het afrekenen in het veld "kortingscode". Vergeet niet op het driehoekje te klikken om de korting te verwerken.

10 Item(s)

per page

Set Descending Direction
 1. Bosch en Siemens Reinigingstabletten 10 stuks

  Bosch en Siemens Reinigingstabletten 10 stuks

  €11.25

  Reinigingstabletten voor het oplossen van koffievet. Geschikt voor Bosch en Siemens apparaten.

  Speciaal voor koffieautomaten en thermoskannen. Gemakkelijk te doseren, 1 tablet per toepassing.

  Inhoud: 10 stuks

  Learn More
 2. Jura Care Kit

  Jura Care Kit

  €54.90

  Om de koffiekwaliteit permanent op het hoogste niveau te houden, zijn het onderhoud en hygiëne van cruciaal belang. Het verlengt niet alleen de levensduur van een koffie-volautomaat, maar zorgt ook voor bescherming. Bij het gebruik van de onderhoudsproducten in de JURA Care Kit kan uw klant zijn volautomaat maandenlang onderhouden en reinigen. Zo kan men van de beste koffie, espresso, cappuccino, latte macchiato of van andere koffiespecialiteiten genieten. Inhoud: - 3 CLARIS Blue-filterpatronen - 1 flesje à 250 ml. JURA Cappuccinatore-reiniger - 6 reinigingstabletten - 2 melkslangen Voordelen De nieuwe Care Kit biedt uw klant niet alleen een prijsvoordeel maar is ook praktisch op te bergen. Bovendien biedt het constante gebruik van originele JURA-onderhoudsmiddelen de beste bescherming. Learn More
 3. Waterfilter Jura CLARIS plus filter cartridge Blue

  Jura CLARIS plus filter cartridge Blue

  €12.20

  De verzekering tegen kalk. De filterpatronen werden direct in de watertank geplaatst en vereisen geen accessoires of extra ruimte. Zonder chemische toevoegingen reduceert CLARIS plus kalkafzettingen in het verwarmingselement, zware metalen en substanties in het drinkwater die de smaak nadelig beïnvloeden. De voor de gezondheid belangrijke mineralen en fluoriden worden uiteraard in het water gelaten.

  Speciaal voor de nieuwe Jura machines is er een nieuwe CLARIS plus-filterpatroon ontwikkeld. Voor het revolutionaire zeshoekige opname-element is een patent aangevraagd. Ook deze filterpatroon werkt volgens het beproefde doorstroomprincipe.

  Geschikt voor alle Ena machines, Impressa Z7, Impressa J7 en Impressa J9 serie.

  Learn More
 4. Waterfilter Jura CLARIS plus filter cartridge White

  Jura CLARIS plus filter cartridge White

  €12.20

  Het gebruik van CLARIS plus filterpatronen garandeert vers gefilterd, heerlijk smakend water voor uw koffie en thee op ieder moment.

  De filter is speciaal ontwikkeld voor JURA koffiemachines, is koffieneutraal en wordt direct in het waterreservoir geplaatst. Daarmee bereikt u drie belangrijke voordelen:

  • De garantie dat het koffiewater vers gefilterd wordt direct vóór gebruk
  • Vers water en onvervalste aroma’s zorgen voor de ultieme smaakbeleving
  • Bescherming van uw machine

  CLARIS plus van JURA is hard tegen kalk maar zacht voor uw koffiemachine.

  Geschikt voor de oudere Jura machines. De nieuwere machines als de Z7, de J7 en de J9 evenelas de Jura Ena machines moeten worden voorzien van de Jura Claris filter Blue.

  Learn More
 5. Jura reinigingstabletten

  Jura reinigingstabletten

  €9.15

  JURA reinigingstabletten zijn speciaal op het geïntegreerde reinigingsprogramma afgestemd. Dit beschermt uw machine, verlengt de levensduur en zorgt voor een constant hoge koffiekwaliteit.

  Doos a 6 stuks.

  Learn More
 6. Jura ontkalkingstabletten

  Jura ontkalkingstabletten

  €14.25

  Kalk is de grootste vijand van alle huishoudelijke apparaten die leidingwater verbruiken.

  Om de levensduur van uw koffiemachine te verlengen heeft JURA een ontkalkingstablet ontwikkeld die kalk verwijdert en uw machine ontziet.

  Doos a 3 x 3 stuks. Goed voor 3 ontkalkbeurten.

  Learn More
 7. JURA Auto Cappuccino-reiniger

  JURA Auto Cappuccino-reiniger

  €9.15

  De JURA Auto Cappuccino-reiniger zorgt voor een optimale reiniging van uw Profi- of Easy Auto Cappuccinatore en de bijbehorende slangetjes.

  Fles a 250 ml.

  Learn More
 8. Philips Saeco reinigingstabletten

  Philips Saeco reinigingstabletten

  €6.49

  Universele ontvetter om alle koffieolie en -vetten te verwijderen. Voor het reinigen van de interne circuits van de volautomatische toestellen en de filters van de handmatige toestellen.

  Inhoud: 10 tabletten

  Learn More
 9. ECM Manufacture waterfilter

  ECM Manufacture waterfilter

  €20.30

  Deze waterfilter beschermt uw apparaat tegen kalkafzetting, filtert uw koffiewater vers direct vóór gebruik en zorgt voor vers water voor de ultieme smaakbeleving. Geschikt voor ECM Manufacture apparaten.

  Per 2 stuks.

  Learn More
 10. CleanMachines

  CleanMachines ontkalker

  €8.95

  Ontkalkingsmiddel voor espresso- en koffiemachines, zowel volautomatisch als halfautomatisch en waterkokers. Reinigt grondig maar veilig het gehele apparaat. Goed voor 10 reinigingsbeurten. Inhoud 1000 ml. Dit product is volledig biologisch afbreekbaar. Learn More

10 Item(s)

per page

Set Descending Direction