Franchisenemer worden: 7 tips voor het maken van de juiste keuze

Franchisenemer worden: 7 tips voor het maken van de juiste keuze
september 1, 2017 Kaldi

Ondernemen begint met een droom. Wie heeft er niet ooit een keer gedroomd over een eigen bedrijf? Innoveren, creëren en je eigen koers bepalen. Vrijheid van denken en doen, het zijn allemaal goede redenen om ondernemer te worden.

Als je de stap wilt gaan zetten om deze droom na te jagen, doorloop je verschillende fases om daar uiteindelijk een succes van te maken. Die droom begint bij jezelf, als ondernemer. Je kunt er dan voor kiezen om zelf een bedrijf op te starten of een franchise, waarin je mee kunt liften op de vele voordelen die franchise biedt. Heb jij interesse in ondernemen binnen de Kaldi franchiseformule? Wij geven je graag een aantal tips om de juiste keuze te maken.

Tip 1

We beginnen met een mogelijke open deur: kies voor Kaldi koffie & thee als de organisatie aansluit op jouw interesse, passie en capaciteiten. Het is belangrijk dat je de branche, de organisatie en de werkzaamheden als ondernemer en barista echt leuk vindt.

Kaldi franchisenemer Fred Homan maakt cappuccino

Tip 2

Ga voor jezelf na in hoeverre franchising iets voor je is en of de cultuur en mentaliteit binnen Kaldi bij je passen. Ben jij gastvrij, kun je goed verkopen en heb je liefde voor onze producten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Tip 3

Kom bij een Kaldi vestiging op bezoek! Praat met de franchisenemers binnen Kaldi over de kracht van de formule, de communicatie binnen de organisatie, de diensten en hulp die Kaldi als franchisegever aanbiedt en de prestaties van de franchisevestigingen. Als je verder in het franchise proces komt, ga je ook stagelopen binnen een aantal vestigingen, waardoor je de formule daadwerkelijk in de praktijk ervaart.

Tip 4

Stel voor jezelf een begroting op, voordat je het hele traject van franchising ingaat. Kom daarnaast bij ons langs zodat we je inzicht kunnen geven in de cijfers en resultaten van franchisenemers en in de duurzaamheid van de formule. Vergelijk beide cijfers met elkaar, om een realistisch beeld te krijgen van jouw vooraf opgestelde doelen.

Tip 5

Maak voor jezelf een overzicht met wat je van Kaldi als organisatie verwacht, en met wat Kaldi van jou mag verwachten. Zo houd je openheid van beide kanten.

Tasjes het perfecte kopje koffie of thee van Kaldi

Tip 6

Bezoek de website en volg de Social Media kanalen van Kaldi. Laat je daarnaast goed informeren over alle online en offline marketingactiviteiten. Zo weet je in welke lijn Kaldi opereert naar de buitenwereld toe, wat de stijl en het imago is, en of dit bij jou past.

Tip 7

Voor het starten van een franchise vestiging dien je startkapitaal te hebben. Het is dus belangrijk dat je weet wat je kapitaal is en wat je vaste kosten zijn.

Samenvattend kunnen we zeggen dat ondernemen een uitdagend en prachtig vak is, waarbij franchise een relatief veilige manier van ondernemen is. Je hebt vrijheid, maar ook de zekerheid. Ga jij de uitdaging aan?

Informatiepakket ontvangen?

Heb je bovenstaande tips doorlopen en begint het te kriebelen? Vraag dan geheel vrijblijvend ons franchise informatiepakket aan. Vul hieronder jouw naam, e-mailadres, telefoonnummer, woonplaats en evt. een bericht in en ontvang het informatiepakket per mail.

INFORMATIE AANVRAGEN

Uiteraard zijn we ook bereikbaar op 038 – 4669338

2 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Schrijf je in voor de Kaldi nieuwsbrief

Aanmelden