Notice: wp_register_script was called incorrectly. Scripts and styles should not be registered or enqueued until the wp_enqueue_scripts, admin_enqueue_scripts, or login_enqueue_scripts hooks. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.3.0.) in /data/sites/web/kaldinl/subsites/kaldi.nl/wp-includes/functions.php on line 4986

Notice: Constant FORCE_SSL_ADMIN already defined in /data/sites/web/kaldinl/subsites/kaldi.nl/wp-config.php on line 121
Beste barista van Apeldoorn: Gert-Jan Schilder van Kaldi Apeldoorn Kaldi Koffie & Thee

Beste barista van Apeldoorn: Gert-Jan Schilder van Kaldi Apeldoorn

Beste barista van Apeldoorn: Gert-Jan Schilder van Kaldi Apeldoorn
januari 21, 2015 Kaldi
Gert-Jan Schilder van Kaldi Apeldoorn mag zich dit jaar de beste barista van Apeldoorn noemen!

Maandagavond 19 januari wist hij tijdens de koffiewedstrijd Koffie Masters Apeldoorn 2015 de lekkerste cappuccino’s en espresso’s van Apeldoorn te zetten. Plaats van handeling was ‘Het Stadscafé’.

OOK CERTIFICAAT VOOR  KALDI APELDOORN VOOR ‘DE BESTE SMAAKBELEVING’
EN EEN CERTIFICAAT VOOR  ‘DE BESTE TECHNISCHE KOFFIEVAARDIGHEDEN’

Schilder die sinds twee jaar samen met zijn vrouw eigenaar is van de Kaldi vestiging aan de Paslaan in Apeldoorn, was heel blij toen hem werd verteld dat hij aan de haal ging met de hoofdprijs en andere prijzen.

Elke deelnemende barista kreeg tijdens de wedstrijd de opdracht om een cappuccino en  een espresso te zetten. Ook dienden ze een signature te maken, een eigen specialiteit, dat kan worden gezien als de handtekening van de barista. Vanzelfsprekend kon elke deelnemer hier een eigen draai aan geven.

In de jury van deze koffiewedstrijd zaten aansprekende namen uit de  Nederlandse koffiewereld, zoals Kyra Vellinga en zij is Noord-Nederlands baristakampioen 2013, barista en tevens ‘koffiekameleon’ Alessandro Piccolo en eigenaresse van een espressobar annex ijssalon Inge de Boer.

Blog-A-Koffie-Masters-Apeldoorn

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Schrijf je in voor de Kaldi nieuwsbrief

Aanmelden