Waarom Black Goat Robust?

Deze koffie is als een krachtige symfonie van smaken met een verrassend zachte afdronk. Ontdek een ongeëvenaarde ervaring voor de avontuurlijke koffieliefhebber.

Beschikbaar in:

250 gram / 500 gram

Clarico-Image-Text

De smaakervaring

  Aroma: Pure cacao poeder, aards, rubber 
Bij de eerste slok proef je de diepte van pure cacao, aarde en een vleugje rubber. Het is een reis naar het onbekende, met elke sip.

Wat maakt onze Black Goat Robust bijzonder?

Deze Robusta koffie is niet voor zwakkelingen. Met een opvallende bitterheid en een verrassende zoetheid, biedt het een intrigerend smaakprofiel dat je blijft verrassen.

Clarico-Image-Text

Rainforest Alliance

Wat is Rainforest Alliance? Rainforest Alliance is een betrouwbaar keurmerk voor bedrijven en consumenten. Rainforest Alliance is een internationale non-profitorganisatie met als doel de ecosystemen en de dieren en mensen die ervan afhankelijk zijn te beschermen. Rainforest Alliance werkt alleen met gecertificeerde plantages en boerderijen om de biodiversiteit te behouden, duurzame leefomstandigheden te garanderen en sociale verantwoordelijkheden na te komen.

Clarico-Image-Text


Probeer het thuis

Ontdek het geheim van Black Goat Robust, gewoon bij jou thuis. De kracht van deze koffie zal je versteld doen staan.

Laat je inspireren door de smaak van Kaldi:

Laat je inspireren door Black Goat Robust en omarm de kracht en zachtheid die koffie kan bieden. Een avontuurlijke keuze voor degenen die houden van het onverwachte in hun kopje koffie. Probeer het nu!

Clarico-3 Columns Style 2

250 gram

Clarico-3 Columns Style 2

500 gram