True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

Franchisenemer worden

Franchisenemer worden
7 tips voor het maken van de juiste keuze.

Ondernemen begint met een droom. Wie heeft er niet ooit een keer gedroomd over een eigen bedrijf? Innoveren, creëren en je eigen koers bepalen. Vrijheid van denken en doen, het zijn allemaal goede redenen om ondernemer te worden.

Succesvol ondernemen

Als je de stap wilt gaan zetten om deze droom na te jagen, doorloop je verschillende fases om daar uiteindelijk een succes van te maken. Die droom begint bij jezelf, als ondernemer. Je kunt er dan voor kiezen om zelf een bedrijf op te starten of een franchise, waarin je mee kunt liften op de vele voordelen die franchise biedt. Heb jij interesse in ondernemen binnen de Kaldi franchiseformule? Wij geven je graag een aantal tips om de juiste keuze te maken.

Word onderdeel van de Franchise formule

Tip 1


We beginnen met een mogelijke open deur: kies voor Kaldi koffie & thee als de organisatie aansluit op jouw interesse, passie en capaciteiten. Het is belangrijk dat je de branche, de organisatie en de werkzaamheden als ondernemer en barista echt leuk vindt.

Tip 2

Ga voor jezelf na in hoeverre franchising iets voor je is en of de cultuur en mentaliteit binnen Kaldi bij je passen. Ben jij gastvrij, kun je goed verkopen en heb je liefde voor onze producten? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Tip 3

Kom bij een Kaldi vestiging op bezoek! Praat met de franchisenemers binnen Kaldi over de kracht van de formule, de communicatie binnen de organisatie, de diensten en hulp die Kaldi als franchisegever aanbiedt en de prestaties van de franchisevestigingen. Als je verder in het franchise proces komt, ga je ook stagelopen binnen een aantal vestigingen, waardoor je de formule daadwerkelijk in de praktijk ervaart.


Tip 4

Stel voor jezelf een begroting op, voordat je het hele traject van franchising ingaat. Kom daarnaast bij ons langs zodat we je inzicht kunnen geven in de cijfers en resultaten van franchisenemers en in de duurzaamheid van de formule. Vergelijk beide cijfers met elkaar, om een realistisch beeld te krijgen van jouw vooraf opgestelde doelen.


Tip 5

Maak voor jezelf een overzicht met wat je van Kaldi als organisatie verwacht, en met wat Kaldi van jou mag verwachten. Zo houd je openheid van beide kanten.

Tip 6

Bezoek de website en volg de Social Media kanalen van Kaldi. Laat je daarnaast goed informeren over alle online en offline marketingactiviteiten. Zo weet je in welke lijn Kaldi opereert naar de buitenwereld toe, wat de stijl en het imago is, en of dit bij jou past.

Kaldi, het perfecte kopje koffie

Tip 7

Voor het starten van een franchise vestiging dien je startkapitaal te hebben. Het is dus belangrijk dat je weet wat je kapitaal is en wat je vaste kosten zijn.

Samenvattend kunnen we zeggen dat ondernemen een uitdagend en prachtig vak is, waarbij franchise een relatief veilige manier van ondernemen is. Je hebt vrijheid, maar ook de zekerheid. Ga jij de uitdaging aan?

Informatiepakket ontvangen?

Heb je bovenstaande tips doorlopen en begint het te kriebelen? Vraag dan geheel vrijblijvend ons franchise informatiepakket aan.

Kaldi Vestiging Franchise

Kaldi Mobiel Franchise

Kaldi B2B Franchise

Persoonlijk contact? Je bereikt ons op 038-466 9338 

Begin je eigen Koffie Franchise

Bekijk het Kaldi assortiment

Deel deze post
Archief
Van ondernemersdroom tot landelijke koffieformule
Exact 20 jaar geleden begon Hans Tietema met een koffiespeciaalzaak aan de Luttekestraat in Zwolle.

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.