True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

Beste barista van Apeldoorn 2015

Beste barista van Apeldoorn 2015
In 2015 mocht Gert-Jan Schilder zich een jaar lang 'de beste barista van Apeldoorn' noemen

Op 19 januari 2015 werd Gert-Jan Schilder van Kaldi Apeldoorn uitgeroepen tot ' Beste barista van Apeldoorn' tijdens de koffiewedstrijd 'Koffie Masters Apeldoorn 2015' . Tijdens deze wedstrijd wist Gert-Jan de lekkerste cappuccino en espresso van Apeldoorn te zetten. Tevens won hij een certificaat voor 'Beste smaakbeleving' en een certificaat voor 'de beste technische koffievaardigheden'. 
Beste Barista van Apeldoorn; Gert-Jan Schilder

Koffie Masters Apeldoorn


Schilder die sinds 2013 samen met zijn vrouw eigenaar is van de Kaldi vestiging aan de Paslaan in Apeldoorn, was heel blij toen hem werd verteld dat hij aan de haal ging met de hoofdprijs en andere prijzen.

Elke deelnemende barista kreeg tijdens de wedstrijd de opdracht om een cappuccino en  een espresso te zetten. Ook dienden ze een signature te maken, een eigen specialiteit, dat kan worden gezien als de handtekening van de barista. Vanzelfsprekend kon elke deelnemer hier een eigen draai aan geven.

In de jury van deze koffiewedstrijd zaten aansprekende namen uit de  Nederlandse koffiewereld, zoals Kyra Vellinga en zij is Noord-Nederlands baristakampioen 2013, barista en tevens ‘koffiekameleon’ Alessandro Piccolo en eigenaresse van een espressobar annex ijssalon Inge de Boer.

Koffie webshop

Bekijk ons assortiment

Deel deze post
Archief
Bezoek Kaldi in Hanzestad Deventer
Op 2 locaties in het prachtige Deventer heetten Lisa Spaans en Thom Loos je van harte welkom.

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.