True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

Gina: Maak de lekkerste koffie thuis

Gina: Maak de lekkerste koffie thuis
De GINA Smart is het eerste smart koffiezetapparaat met een ingebouwde Bluetooth-weegschaal

De GINA is het eerste smart koffiezetapparaat met een ingebouwde Bluetooth-weegschaal, gekoppeld aan een app, dat koffie maken verandert in een speciale ervaring. De GINA stelt je in staat koffie te zetten op verschillende wijze: cafetière, pour over en cold drip. Ook is de GINA te gebruiken voor thee.

Gina Smart Brew Coffee Instrument


De Gina van Goat Story is het eerste smart koffiezetapparaat dat 3 slow koffie brewing zettechnieken combineert. De Gina is voorzien van een ingebouwde weegschaal welke is gekoppeld aan een app. In 2018 is de Gina bekroond met de Ret Dot Design Award.

Met 3 Brew technieken (Pour OverImmersion en Cold Drip) biedt de Gina de ultieme koffiebeleving. Met de Gina Smart kun je zelfs thee zetten. De ingebouwde weegschaal maakt het mogelijk koffie en water te wegen tijdens het zetten, zo kun je de verhouding water, koffie en tijd tot in perfectie afstemmen. Je brouwtechniek kun je tot op de druppel perfectioneren door een volledig aan te passen waterdruppelsnelheid, deze is ook in te stellen en op te slaan in de Gina App

Gina Smart bestellen

Gina App

De Gina app is middels Bluetooth technologie verbonden met de weegschaal. De app brengt koffieliefhebbers van over de hele wereld samen. Via de app kun je profielen van elke koffie bijhouden. Je kunt ook spelen met de maling en het gewicht: door de ingebouwde weegschaal kun je de koffie zeer nauwkeurig afmeten en smaken heel specifiek tot zijn recht laten komen om zo tot een voor jou optimale smaak te komen. Daarnaast zit er ook een hele community achter van andere GINA-gebruikers die hun instellingen voor bepaalde koffies met je delen. Zo kun je van elkaar leren en elkaar inspireren. De GINA is in drie verschillende kleuren verkrijgbaar, namelijk in het zwart, wit en staal.

Benieuwd naar deze smart koffiezetter? Bekijk hem snel in onze webshop!

Persoonlijk advies

Je bent van harte welkom in onze Kaldi vestigingen. Onze medewerkers adviseren je graag over de diverse zetmethodes, de koffieboon die hier het beste bij past en uiteraard kun je hier onze koffies proeven.

Meer lezen over Slow Coffee? Klik hier

Koffie webshop

Diverse zetsystemen

Deel deze post
Archief

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.