True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

Eigenaar Kaldi Apeldoorn, Gert-Jan Schilder, doet mee aan de Tour du ALS

Eigenaar Kaldi Apeldoorn, Gert-Jan Schilder, doet mee aan de Tour du ALS
Samen met zijn zieke zwager, Ingur Zijlstra, trotseren zij samen op 8 juni 2023 de Mont Ventoux!

De Mont Ventoux, een imposante berg in het warme zuiden van Frankrijk, waar ook dit jaar betrokkenen, die te maken hebben met de vreselijke ziekte ALS, voor een goed doel de berg trotseren. De deelnemers zijn zeer gemotiveerd om de steile hellingen te overwinnen door te fietsen, te lopen of te rennen. Het is een indrukwekkend schouwspel van vastberadenheid en emoties, met vermoeide blikken, stralende gezichten en tranen van zowel trots als verdriet. Dat is de Tour du ALS! 8 juni is het tijd voor de 11de editie van de Tour du ALS en onze eigen Gert-Jan van Kaldi Apeldoorn doet samen met zijn zieke zwager mee!

Over Gert-Jan en zijn zwager

Bij de zwager van Gert-Jan is ca.1,5 jaar geleden ALS (spier/zenuwziekte) vastgesteld. Dit is dan ook de reden dat hij  de berg op gaat. Gert-Jan zegt zelf het volgende: "Iedereen weet wel iets van ALS, maar als je er in de familie mee te maken krijgt, dan pas realiseer je je pas wat voor een vreselijke ziekte het is. Mijn broer/zwager, Ingur Zijlstra, was een super sportieve, enthousiaste man met veel sportieve hobby’s. Langzaam brokkelt alles af en kan hij zijn hobby’s niet meer uitoefenen. Dat is erg pijnlijk om te zien. Hij is gelukkig heel optimistisch en haalt uit het leven wat eruit te halen valt."  

Gert-Jan Schilder Tour du ALS

Kaldi Tour du ALS

Kaldi zet zich in voor Tour du ALS

Als Kaldi familie bieden wij onze steun aan Gert-Jan en Ingur! Speciaal voor deze fantastische inzet brengen wij een speciale ‘Tour du ALS’ koffie uit die in alle Kaldi vestigingen verkrijgbaar zal zijn. Wat maakt deze koffie zo speciaal? Per verkochte zak Tour du ALS koffiebonen doneert Kaldi €2,- aan Stichting ALS namens Gert-Jan! Zo hopen wij namens Kaldi een mooi bedrag op te halen voor Gert-Jan en zijn zwager. Op deze manier dragen wij bij aan het onderzoek naar de oorzaken en oplossingen voor ALS.

Wil jij ook graag jouw steentje bijdragen en Gert-Jan helpen? Koop dan online of bij een Kaldi vestiging in de buurt de speciale Tour du ALS koffiebonen of sponsor Gert-Jan rechtstreeks via de Tour du ALS link. Kijk voor meer informatie over doneren en de speciale koffie op onze Kaldi Tour du ALS pagina.Deel deze post
Archief
Kaldi opent tweede vestiging in Saudi Arabië
De succesformule heeft zich bewezen in Saudi Arabië met de opening van een tweede Kaldi in Riyadh.

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.