True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

Kaldi opent nieuwe vestiging in Enschede

Kaldi opent nieuwe vestiging in Enschede
Kaldi opent op 6 maart een nieuwe koffie & thee speciaalzaak in het centrum van Enschede

De Haverstraatpassage is vanaf 6 maart een ondernemer rijker. Guus IJzereef opent op nummer 18 een Kaldi koffie & thee speciaalzaak. Guus kijkt ernaar uit om zijn passie voor koffie en thee met zijn klanten te delen.

Smaaksensatie


Eigenaar Guus IJzereef besloot in 2020 zijn passie voor koffie & thee in te gaan zetten om anderen te laten genieten van de smaaksensatie van echte kwaliteitskoffie en –thee.  “Mijn liefde voor en kennis van koffie en gerelateerde producten deel ik graag met anderen. Mijn motto is “liever één keer daags genieten van een perfecte kop koffie dan 10 bakkies troost per dag".

Koffie bestellen

Ervaren zegt meer dan 1000 woorden...

Bij Kaldi draait alles om de ervaring, want ervaren zegt meer dan duizend woorden. Er is een breed assortiment aan koffie en thee te koop, zo is er voor iedereen hét perfecte kopje koffie. Bij Kaldi kun je ook terecht om te genieten van een kopje koffie of thee, nu nog to go, maar hopelijk snel weer to stay. Iets lekkers bij de koffie? Ook hiervoor ben je bij Kaldi aan het juiste adres. Verder bieden wij een ruim assortiment aan overige zetsystemen en aanverwante artikelen

Uitgebreid assortiment

Guus helpt je graag bij het vinden van de koffieblend die perfect bij jou past. Maar ook bij de keuze van jouw favoriete thee, nieuwe espressomachine of andere zetmethode staat hij voor je klaar. Kaldi Enschede is premium dealer van JURA en tevens verkooppunt van o.a. Lavazza a Modo MioGuus helpt je graag op weg in de wereld van percolators, slow coffee en filterkoffie.  Tevens kun je bij Guus terecht over advies over reiniging en onderhoud van je koffiemachine.

Wat je vraag ook is, Guus helpt je bij het vinden van het antwoord.

Kom vooral eens langs of neem contact op. Guus kijkt uit naar je bezoek!

Start je eigen koffie franchise

Assortiment

Deel deze post
Archief
Kaldi Franchisenemer van het jaar 2020
Kaldi Heemstede is uitgeroepen tot ‘Franchisenemer van het jaar 202’!

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.