True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

Kaldi opent nieuwe vestiging in Haarlem

Kaldi opent nieuwe vestiging in Haarlem
Kaldi opent vestiging geheel in nieuwe stijl in Haarlem-Noord

Op zaterdag 20 november aanstaande opent Kaldi koffie & thee de deuren aan de Generaal Cronjéstraat 24. Eigenaar Martin van Dieden is erg trots om in zijn geboorteplaats Haarlem de 25e vestiging voor Kaldi te openen, en is daarmee de eerste Kaldi vestiging in Nederland met een geheel nieuw interieur.

Eigenaar Martin van Dieden: De overdekte Generaal Cronjéstraat in Haarlem is bekend om haar verscheidenheid aan speciaalzaken. De leukste winkelstraat van Haarlem-Noord! En ik ben er trots op om hier, in mijn geboorteplaats Haarlem, mijn droom te kunnen waarmaken. Zowel binnen als buiten kun je genieten van de heerlijkste koffie- en theespecialiteiten, uiteraard met iets lekkers.
Onderweg? Bij Kaldi Haarlem serveren we uiteraard koffie to-go. Daarnaast kun je bij ons terecht voor een keur aan zetsystemen, van dripper tot volautomatische espressomachine. Wij zijn trotse dealer van JURA, Sage en Rocket en verkopen daarnaast o.a. Bialetti, Hario en natuurlijk de lekkerste zoetwaren.

Op zoek naar een leuk cadeau? Wij stellen graag een pakket samen voor elke gelegenheid en budget.”

Ervaren zegt meer dan 1000 woorden...

Bij Kaldi draait alles om de ervaring, want ervaren zegt meer dan duizend woorden. Er is een breed assortiment aan koffie en thee te koop, zo is er voor iedereen hét perfecte kopje koffie. Bij Kaldi kun je ook terecht om te genieten van een kopje koffie of thee, zowel to-stay als to-go. Iets lekkers bij de koffie? Ook hiervoor ben je bij Kaldi aan het juiste adres. Verder bieden wij een ruim assortiment aan overige zetsystemen en aanverwante artikelen

Uitgebreid assortiment

Martin helpt je graag bij het vinden van de koffieblend die perfect bij jou past. Maar ook bij de keuze van jouw favoriete thee, nieuwe espressomachine of andere zetmethode staat hij voor je klaar. Kaldi Haarlem is trotse dealer vanler van JURA, Sage en Rocket en tevens verkooppunt van Bialetti, Hario en Cherubijn. Martin helpt je graag op weg in de wereld van percolators, slow coffee en filterkoffie.  Tevens kun je bij Martin terecht over advies over reiniging en onderhoud van je koffiemachine.

Kom vooral eens langs of neem contact op. Kaldi Haarlem is geopend van maandag tot en met zaterdag van 08:00 tot 17:00 uur.  

Start je eigen koffie franchise

Assortiment

Deel deze post
Archief
Kaldi opent nieuwe vestiging in Enschede
Kaldi opent op 6 maart een nieuwe koffie & thee speciaalzaak in het centrum van Enschede

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.