True

  • ✔️ Gratis verzending vanaf €50,-
  • ✔️ Levering binnen 2 werkdagen 
  • ✔️ Winnaar NFV Franchise Trofee  

Kaldi in Maastricht

Kaldi in Maastricht
Kaldi Maastricht Achter het Vleeshuis opent als 2e Kaldi vestiging in Maastricht

In hartje centrum Maastricht, aan Achter het Vleeshuis 25, kun je vanaf 17 maart terecht bij een nieuwe sfeervolle Kaldi-winkel. Eigenaar Bram Meulders (38) neemt je graag mee in de wereld van koffie en thee. Bram: "Als groot liefhebber van koffie en kwaliteit zie ik er naar uit hier de lekkerste koffie te gaan schenken en mensen te adviseren over de mooiste machines en accessoires."
Koffie bestellen

Warmte en diepgang


Bram werkte voorheen in het bank- en verzekeringswezen. Hij merkte dat hij het als relatiemanager fijn vond om warmte en diepgang in het contact met zijn klanten te brengen. Graag brengt hij dezelfde warmte en aandacht in zijn koffiewinkel, vanaf nu vergezeld door zijn heerlijke koffie en versnaperingen. Hij kwam met Kaldi in aanraking door Michel Pijpers, die de andere Kaldi Winkel in Wijck runt. In deze koffiespeciaalzaak kocht hij al sinds jaar en dag Lavazza koffiecups voor thuis.

Alleen uitzonderlijk lekkere koffie

Bram vindt het belangrijkste in zijn ondernemerschap om alléén uitzonderlijk lekkere koffie aan te bieden. Uiteraard heeft Kaldi koffies met duurzame herkomst in het assortiment. Voor een goede espressomachine bent u er ook op het juiste adres. Met de start van zijn Kaldi-vestiging wil Bram de straathoek van het Minckelersstraatje en Achter het Vleeshuis in Maastricht nieuw leven inblazen.

Start je eigen koffie franchise

Assortiment

Kaldi opent nieuwe vestiging in Enschede
Kaldi opent op 6 maart een nieuwe koffie & thee speciaalzaak in het centrum van Enschede

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.