True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

Maak kennis met: Kaldi Maastricht Achter het Vleeshuis!

Maak kennis met: Kaldi Maastricht Achter het Vleeshuis!
Lees hier meer over Kaldi Maastricht en de eigenaar Bram!

Kaldi Maastricht Achter het Vleeshuis

Na gewerkt te hebben in de verzekeringssector kwam Bram Meulders erachter dat hij de warmte en sfeer van de horeca miste. Als succesvolle franchisenemer werkt hij nu onder de vlag van Kaldi! Bram verteld: ‘De vrijheid om mijn passie te delen spreekt mij het meeste aan. Het belangrijkste is oprechte interesse en aandacht geven aan wat je doet’.


Met deze lijfspreuk schenkt Bram niet alleen de lekkerste koffie en thee, maar geeft hij klanten ook passend advies over hun aankopen in zijn winkel. Samen met Bram kun je de perfecte aroma's en smaken ontdekken die bij jou passen. Thuis het perfecte kopje koffie schenken? Ook voor advies over espressomachines kun je terecht bij Bram! 


Klik hier voor de openingstijden van Kaldi Maastricht Achter het Vleeshuis.


Hartje centrum

Bram zit met zijn Kaldi vestiging in het bruisende hart van Maastricht in de straat Achter het Vleeshuis. Een gezellige buurt met veel voetverkeer en andere winkels die allemaal voor flink wat sfeer zorgen. Ga je een dagje winkelen in Maastricht? Vergeet dan zeker niet even bij Kaldi binnen te lopen om de benen te rusten bij Bram. Liever direct door? Dan heeft Bram natuurlijk koffie-to-go.

Koffie Specialiteiten

Bram Meulders biedt in deze zaak maar liefst 17 soorten koffie aan. Hij is een liefhebber van Italië, Italiaanse koffiesoorten en auto’s.

Laat je meevoeren door de smaakervaring van Kaldi koffie en thee uit de hele wereld. Ga lekker zitten, lees een krantje of sluit je laptop aan. Bij Kaldi Maastricht Achter het Vleeshuis staat een relaxte sfeer voorop. Ook kun je een lekker kopje koffie of thee to go bij ons meenemen.

‘Het ligt er maar net aan of je meer van bitter of zoet houdt, maar ook in welke bui je bent. Gelukkig is er altijd een soort koffie of thee die bij je past’. 

Clarico-Image-Text

Advies op maat


Een nieuwe espressomachine of advies over de perfecte koffieboon nodig? Dan ben je bij Kaldi Maastricht Achter het Vleeshuis aan het juiste adres! Met jarenlange ervaring weet Bram jou te adviseren in jouw aankoop. Een nieuwe koffiemachine, een speciale blend of de perfecte boon? Vraag het aan Bram en hij helpt jou graag verder.

Deel deze post
Archief
Kaldi opent nieuwe vestiging in Riyad
De eerste Kaldi vestiging in het Midden-Oosten is geopend!

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.