True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

Koffie van de maand: Barista's Choice

Koffie van de maand: Barista's Choice
De naam van de koffie zegt het al: De keuze van barista's!

Het woord Barista is afkomstig uit Italië en het is in Nederland nog niet zo heel lang een begrip in de koffiewereled. Een barista is iemand die op professionele wijze espressokoffie maakt. Hij heeft zowel de theoretische en technische kennis die nodig is om altijd de beste espresso's te bereiden. 

Kaldi mobiel

Tegenwoordig is er steeds meer vraag in Nederland naar Barista’s. Dit blijkt ook wel uit de vele aanvragen die Kaldi krijgt voor het inhuren van Kaldi Mobiel, de mobiele koffiebar op locatie. Een SCAE gecertificeerde Barista komt dan op locatie elke gewenste koffiespecialiteit klaarmaken.

Barista's Choice

Deze koffiemelange is speciaal door erkende Barista’s  samengesteld. Deze espressoblend bestaat uit 100% Arabicabonen, de beste kwaliteit koffiebonen. Deze hoge kwaliteit koffiebonen geven de koffie een mooie volle crema en een afgeronde smaak.

De kenmerkende donkere body van de Barista’s Choice komt voort uit een combinatie van de lintung, mandheling, kalossi en flores uit Indonesië en de Ethiopië Sidamo koffiebonen.

Bestellen

U kunt de Barista’s Choice direct bestellen op onze website.

Koffie op het werk

Ontdek al onze koffiebonen

Deel deze post
Archief
Wat zijn vette koffiebonen?
Waar komen de vetten vandaan en kunnen ze kwaad?

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.