True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

Maak kennis met: Kaldi Enschede!

Maak kennis met: Kaldi Enschede!
Lees hier meer over Guus en zijn Kaldi winkel in Enschede!

Kaldi Enschede

In Enschede vindt je de Kaldi koffie- en theespeciaalzaak. 

Eigenaar Guus verwelkomt je graag in zijn winkel waar hij je voorziet van advies bij het vinden van jouw persoonlijke koffiesmaak of favoriete thee.


"De liefde voor het product delen wij op gepassioneerde wijze met je. Naast advies wordt ook de mogelijkheid geboden om diverse koffie’s en theeën te proeven in het proeflokaal. Dit om jou als klant te laten ontdekken welke smaken er allemaal zijn en vooral welke smaken bij jou passen.

Met name de diverse zetsystemen voor koffie bepalen in sterke mate de smaakextractie en daarmee de smaakbeleving van een specifieke koffie. Hierin ondersteunen wij met raad en daad."


Guus is recentelijk ook geïnterviewd door Uit in Enschede. Lees hier zijn interview!

Klik hier voor de openingstijden van Kaldi Maastricht Achter het Vleeshuis.Koffie- en theespeciaalzaak

Bij Kaldi Enschede staan meer dan 45 smaken thee en 16 verschillende soorten koffiebonen. Elk met een eigen brandmethode waardoor ze optimaal zijn afgestemd op de verschillende zetmethode. De smaakbeleving is het belangrijkste. Een goed gezette koffie van een kwaliteits koffieboon is net zo lekker als een goed glas wijn. Om de beleving compleet te maken staan daarnaast ook diverse siropen en likeuren ter beschikking alsook Italiaanse koeken en zoetwaren. Er is voor ieder wat wils en dit maakt Kaldi Enschede een ware koffie- en theespeciaalzaak.  


Rust & ruimte

Bij Kaldi Enschede heb je rust en ruimte. Elke kop koffie of thee wordt met volle overgave bereidt om zo de maxmimale smaaksensatie in elke consumptie naar boven te halen. Als de situatie zich er toe leent is er ruimte voor een goed gesprek om zo een lange termijn relatie op te bouwen. Bij Kaldi Enschede zit je altijd goed voor betrouwbare adviezen naast de uitstekende koffie en thee die geschonken wordt.

Clarico-Image-Text

Advies op maat


Gaat het koffie zetten thuis niet geheel naar wens, kom gerust langs met al je vragen. Graag helpen wij je op weg om ook thuis de maximale smaak uit je koffieboon te halen met gratis adviezen, een demonstratie of zelfs een barista cursus

Deel deze post
Archief
Maak kennis met: Kaldi Maastricht Achter het Vleeshuis!
Lees hier meer over Kaldi Maastricht en de eigenaar Bram!

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.