True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

Maak kennis met: Kaldi Zutphen!

Maak kennis met: Kaldi Zutphen!
Lees hier meer over Kaldi Zutphen!

Kaldi Zutphen

 


In 2020 stopte Marja Peters met haar baan bij de bakkerij om Kaldi Zutphen over te nemen van de toenmalige eigenaar. Kaldi Zutphen is gevestigd in een historisch pand wat zorgt voor een prettige sfeer. Ook de nieuwe indeling draagt hieraan bij, zo loop je nu via de koffiebonen, naar de thee afdeling, afgewisseld met een aantal zitjes waar je kan genieten van allerlei heerlijke koffies en/of thee. 

Klik hier voor de openingstijden van Kaldi Zutphen

 

Het streven van Kaldi Zutphen

“Wij streven ernaar, dat iedereen zich prettig voelt, of het nou voor informatie of gewoon voor een praatje is, bij Kaldi Zutphen ben je altijd welkom. Service is natuurlijk geen gegeven maar een aangeleerd kunstje, maar iets wat er gewoon bij hoort!” - Marja

Vernieuwde winkel

Ondanks dat iedereen afgelopen jaar zakelijk en privé geplaagd werden door corona, heeft het Marja de tijd gegeven om de winkel te veranderen naar haar smaak. Ook heeft dit de mogelijkheid gegeven om nog meer te verdiepen in JURA espressomachines, koffie, thee en accessoires.

Koffie Specialiteiten

In Kaldi Zutphen kun je terecht voor een heerlijk kopje koffie en/of thee in alle varianten en mogelijkheden. Een van de specialiteiten is de Hot en Spicy koffie, benieuwd wat dit is? Je ontdekt het aan de Sprongstraat 15 in Zutphen!Service is geen aangeleerd kunstje, maar iets wat gewoon hoort!

Kaldi koffiebonen

Deel deze post
Archief
NIEUW: Specialty Koffie - Sumatra Mandheling
Alles wat je wil weten over de Sumatra Mandheling Kaldi specialty koffie!

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.