True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

Kaldi opent nieuwe vestiging in Riyad

Kaldi opent nieuwe vestiging in Riyad
De eerste Kaldi vestiging in het Midden-Oosten is geopend!

Het franchise concept Kaldi is met meer dan dertig winkels en mobiele espressobars in Nederland een van de grootste koffie ketens in ons land. De 25 verschillende single origin koffies en blends en meer dan veertig soorten thee zijn naast de Nederlandse filialen al in twee eigen winkels in Denemarken en in twee eigen vestigingen in China te verkrijgen. Sinds november 2021 is er een nieuwe Kaldi winkel geopend in Riyad in Saoedi-Arabië. 

Met de lijfspreuk “Kaldi, de kortste weg naar het perfecte kopje koffie of thee”. Laat Kaldi de gast genieten van de gehele wereld rondom koffie en thee. Naast het drinken van een kopje koffie of thee met een ruim aanbod in heerlijke chocolade, koekjes, taart en lunches in een Kaldi winkel, wordt ook advies gegeven over de espressomachine of het koffiezetapparaat dat bij jou past. Kaldi doet dit sinds 2021 nu ook in Saoedi-Arabië, met een nieuwe vestiging in Riyad!

Clarico-Image-Text

De stad Riyad

Tegen het eind van de 18e eeuw maakte Riyad deel uit van het Eerste Saoedische Rijk. De hoofdstad van het rijk was Al-Diriyah, niet ver van Riyad gelegen. Na de inval van de Ottomanen in 1818 werd Riyad de belangrijkste stad en is tegenwoordig met ongeveer acht miljoen inwoners de grootste stad en hoofdstad van Saoedi-Arabië. De centraal in het land gelegen stad is naast de diplomatieke hoofdstad ook uitgegroeid tot het financiële centrum van het land. De meeste grote bedrijven hebben hun hoofdkantoor, gevestigd in Riyad. 

De nieuwe Kaldi uitstraling

Met de opening van het nieuwe filiaal in Riyad heeft Kaldi een duidelijke visie voor de toekomst voor ogen: Iedereen laten genieten van goede koffie en thee. De gasten worden tijdens hun bezoek aan de nieuwe vestiging net als in de andere Kaldi winkels meegenomen in de wereld rondom koffie en thee, kom proef en beleef het! En bovenal: geniet! Naast de 25 eigen koffieblends en meer dan veertig soorten thee worden de gasten getrakteerd op een Nederlandse traktatie, de oer-Hollandse stroopwafel. De warme wafels, gevuld met karamel siroop, worden voorzien van diverse dips.

De Kaldi formule

Via-via is eigenaar Hans Tietema 21 jaar geleden in de koffiewereld beland. Het ‘je kunt er koffie proeven, drinken en ruiken, maar ook meteen kopen’ was toen helemaal nieuw! Voorheen werden koffie en thee altijd in een traditionele, artisan omgeving verkocht. Kaldi heeft dit in een nieuw en modern jasje gegoten door de producten te plaatsen in een moderne, stijlvolle ambience. Naast koffie en thee biedt Kaldi ook alle aanverwante artikelen zoals machines aan in de Kaldi vestigingen. Ook kun je de producten in een uitgebreider assortiment uiteraard online bestellen in de webshop. 

Start je eigen koffie franchise

Assortiment

Deel deze post
Archief
Kaldi opent nieuwe vestiging in Haarlem
Kaldi opent vestiging geheel in nieuwe stijl in Haarlem-Noord

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.