Waarom Brazilië?

De eilanden Java en Flores bieden het ideale terroir voor onze koffiebonen. Geteeld onder de Aziatische zon en met de zorgvuldigheid van lokale koffieboeren, gedijt onze koffie in de vulkanische grond. Het resultaat is een koffie die vol is van smaak, rijk aan kruidige en aardse tonen, met een verrassende laag zuurheid.

Beschikbaar in:

250 gram / 500 gram / 1000 gram / 100% composteerbare koffiecups

Clarico-Image-Text

De smaakervaring

  Aroma: Caramel, pecannoten, melkchocolade
Bij de eerste slok proef je de zoete tonen van caramel, de nootachtige rijkdom van pecannoten en de romige melkchocolade. Dit is een koffie die je omarmt als een warme Braziliaanse zonnestraal.

Wat maakt onze Brazilian Style Special Mild bijzonder?

Deze koffie betovert met zijn zachtheid en evenwicht. Met een subtiele zuurgraad en perfecte zoetheid, is het een allemansvriend. Het aroma vult je zintuigen met de zoete noten van Braziliaanse lekkernijen.

Clarico-Image-Text

Rainforest Alliance

Wat is Rainforest Alliance? Rainforest Alliance is een betrouwbaar keurmerk voor bedrijven en consumenten. Rainforest Alliance is een internationale non-profitorganisatie met als doel de ecosystemen en de dieren en mensen die ervan afhankelijk zijn te beschermen. Rainforest Alliance werkt alleen met gecertificeerde plantages en boerderijen om de biodiversiteit te behouden, duurzame leefomstandigheden te garanderen en sociale verantwoordelijkheden na te komen.

Clarico-Image-Text

Probeer het thuis

Je hoeft niet naar Brazilië te reizen om deze heerlijke smaak te ervaren. Onze zorgvuldig geselecteerde en gebrande koffiebonen brengen de Braziliaanse warmte rechtstreeks naar je eigen keuken.

Laat je inspireren door de Braziliaanse sfeer:

Geniet van elke slok en laat je meenemen naar de vrolijke en zorgeloze sfeer van Brazilië.
Probeer het nu!

Clarico-3 Columns Style 2

250 gram

Clarico-3 Columns Style 2

500 gram

Clarico-3 Columns Style 2

100% composteerbare koffiecups