De'Longhi bij Kaldi

Je hoeft zelft geen barista te zijn om thuis te kunnen genieten van perfecte kopjes koffie, dankzij de vol- en halfautomatische espressomachines van De'Longhi. Perfectie van boon tot kopje.

De'Longhi bij Kaldi

Je hoeft zelft geen barista te zijn om thuis te kunnen genieten van perfecte kopjes koffie, dankzij de vol- en halfautomatische espressomachines van De'Longhi. Perfectie van boon tot kopje.

Over De'Longhi espressomachines

Met een espressomachine van De'Longhi zet jij thuis iedere dag jouw favoriete kopjes koffie. De volautomaten van De'Longhi ontzorgen en laten jou met één druk op de knop genieten, van eenvoudige espresso tot luxe Macchiato. 

Liever zelf volledig de controle over de smaak en sensatie? Dan heeft De'Longhi de beste pistonmachines en halfautomaten in huis voor beginners, de echte thuis barista's en alles daartussen. 

De'Longhi Volautomaat Espressomachine

De'Longhi volautomatische espressomachines 

Barista kwaliteit koffie met één druk op de knop? Dat doe je met een volautomatische espressomachine van De'Longhi! De volautomaten bieden jou met één druk op de knop een wereld aan koffierecepten, precies zoals jij ze wilt. Pas eenvoudig de sterkte, lengte en temperatuur aan van jouw koffie om zo je eigen recepten te creëren! 

De'Longhi Halfautomaat Espressomachine

De'Longhi halfautomatische espressomachines

Zelf thuis als een ware barista koffie zetten? Met een De'Longhi halfautomatische espressomachines heb jij jouw manier van koffiezetten volledig in de hand. Bepaal zelf de sterkte, maling, infusie en meer! Ontdek je eigen recepte en koffiesmaak door te experimenteren, met hulp van handige automatiseringen.


Zet thuis jouw favoriete Cold Brew

Cold Brew is populairder dan ooit! Je zult steeds weer verbaasd staan over de vele recepten die je ermee kunt uitproberen. Met deze methode zet je koffie door gemalen koffiebonen langzaam te laten weken in koud water, wat resulteert in een zacht en minder zuur smaakprofiel. De'Longhi heeft dit normaal dagen durende proces ingekort tot slechts enkele minuten. Nu kun je eenvoudig deze trendy koffie thuis bereiden en genieten van een verfrissende, smaakvolle traktatie op elk moment van de dag.

Coffee Link-app

Kom alles te weten over jouw De'Longhi volautomaat met een enkele aanraking. Creëer je eigen smaakprofiel in de app om altijd te kunnen gebruiken.

Koffieplezier in realtime

Met Connectiviteit kun je al jouw favoriete recepten rechtstreeks vanuit de app aanpassen.

Ontdek nieuwe recepten

Ontdek eigen smaken door o.a. de intensiteit van het aroma en de temperatuur in te stellen.

Instellingen en handleiding

Stel jouw espressoprofiel in en bekijk, indien nodig, het instructiegedeelte.

De'Longhi Coffee Link-app
Het De'Longhi LatteCrema-systeem

De'Longhi LatteCrema-systeem

Met de LatteCrema Technology bereidt je automatisch jouw favoriete dranken op basis van melk.

Het perfecte melkschuim met De'Longhi

Altijd het perfecte melkschuim

Thuis het perfecte schuim? De technologie van De'Longhi zorgt voor consistentie en romigheid tot de laatste druppel.

De'Longhi voor je favoriete drankje

Ga voor jouw favoriete drankje

Met de volautomaten van De'Longhi bereid je elk kopje koffie naar jouw eigen smaak.

Eenvoud, ook in onderhoud

Alles wat je moet weten over jouw koffiezetappara16Normaalat met slechts één aanraking. Configureer jouw persoonlijke koffieprofiel in de app en gebruik het wanneer je maar wilt.

Klaar voor gebruik

De koffiebonen worden in het reservoir bewaard, zodat je jouw espresso altijd met verse bonen kan malen binnen één aanraking.

Automatisch

De'Longhi volautomaten reinigen automatisch. Er zit altijd water in het systeem, dus het programma staat altijd klaar.

Eenvoudig de infusor reinigen

Het enige wat je zelf moet doen, maar het garandeert wel de perfecte smaak van je koffie.


De'Longhi Onderhoud


De'Longhi Coffee Lounge

Een plek voor echte koffieliefhebbers.

Bezoek de Coffee Lounge van De'Longhi: Een plek van koffieliefhebbers, vóór koffieliefhebbers. Leer hier alles uit je espressomachine te halen, ontdek de wondere wereld van koffie of probeer een van de vele recepten die gedeeld worden!

Bezoek de coffee lounge

De'Longhi Coffee Lounge