True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

Duurzame koffie

Wanneer je de begrippen koffie en duurzaamheid samenvoegt, kun je verschillende kanten op. Zo blijft het niet bij de koffie zelf, de koffiebonen, maar kun je ook kijken naar hoe de koffie geserveerd wordt, de koffiemachines en de hoeveelheid afval die koffie produceert.

Duurzame koffie ligt dus niet alleen bij het product, maar ook jijzelf kunt meewerken aan een kopje duurzame koffie.

Rainforest Alliance gecertificeerde koffiebonen

De koffiebonen van Kaldi zijn Rainforest Alliance gecertificeerd*. Daarnaast biedt Kaldi koffie die biologisch en Fairtrade is.

Duurzame koffieverpakkingKaldi project waterfall

De verpakking van Kaldi koffiebonen is volledig recyclebaar. Hier wordt geen aluminiumfolie in gebruikt, waardoor de volledige verpakking bij het PMD-afval kan.

Koffie die lang vers blijft

Duurzame kwaliteit van koffiebonen is ook belangrijk. Je wilt graag dat de koffiebonen worden geproduceerd met aandacht voor mens en milieu. Maar je wilt ook graag dat de koffiebonen lang houdbaar en vers blijven. Hier besteedt Kaldi extra aandacht aan door de manier waarop de koffie verpakt wordt. Bij het verpakken van de koffie wordt de koffie ontgast. Hierdoor zit er een te verwaarlozen hoeveelheid zuurstof (slechts 0,7%) in de koffieverpakking. Dit percentage zakt nog verder vanwege het éénrichtingsventiel. Dit zorgt voor een optimale houdbaarheid. Ook wordt de koffie verpakt in een volledig steriele omgeving, om hygiëne en versheid van de koffie te garanderen. Tot slot zijn alle zakken hersluitbaar, zodat de koffiebonen zo lang mogelijk hun kwaliteit behouden.


Koffiebonen producten

Ontvang aanbiedingen per mail

Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen

Bezoek de Kaldi Koffie & Thee Webshop

 Bekijk ons assortiment

Franchisenemers gezocht

Start je eigen Kaldi Koffie & Thee vestiging

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.