True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

Enquete

Bedankt dat je de moeite wil nemen om feedback te geven over een van onze soorten koffie. Aan de hand van de uitkomsten gaan we kijken wat we gaan doen met het huidige assortiment en of er misschien koffies bijkomen. Er zijn 2 enquêtes.


De eerste is bedoeld om het huidige assortiment te beoordelen. Je kunt in alle Kaldi winkels een sample zakje kopen met 50 gram van een koffie voor 2,50 euro. Vervolgens ga je de koffie beoordelen middels de enquête. Op vertoon van het lege sample zakje en een bewijs van het invullen van de enquête ( printscreen bv ) ontvang je in de winkel een zakje van 250 gram van die koffie gratis ( 1 per klant per beoordeelde soort koffie ).

De enquête vind je hier: Enquete standaard Kaldi koffie assortiment.

Let op: de enquête opent in een nieuw scherm.


Middels de tweede enquête beoordeel je een van onze jubileum koffies. Kaldi bestaat 15 jaar dit jaar en we introduceren 6 nieuwe koffies. Om de 2 maanden komt er een nieuwe koffie. Aan de hand van de beoordelingen bekijken we of een van deze opgenomen gaat worden in het standaard koffie assortiment. Vergeet niet je NAW gegevens achter te laten. Onder alle deelnemers verloten we 3 koffiepakketten t.w.v 50 euro. De winnaars worden begin 2016 bekend gemaakt.

De enquête vind je hier: Enquete jubileum koffie.

Let op: de enquête opent in een nieuw scherm.

Nogmaals bedankt alvast voor de feedback, dat waarderen we zeer 

Kaldi webshop

Ontvang aanbiedingen per mail

Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen

Franchisenemers gezocht

Start je eigen Kaldi koffie & thee vestiging

blijf op de hoogte

Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.