True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

Kaldi Mobiel

Koffie en thee op evenementen

Kaldi Mobiel is in te zetten bij events van ieder formaat. Vanuit onze mobiele koffiebar schenken wij ieder gewenste koffiespecialiteit en thee op locatie. Je kunt ons inhuren, maar we kunnen ook koffie en thee verkopen. Er zijn allerlei samenwerkingsmogelijkheden te bedenken. Geef een zo volledig mogelijke omschrijving van jouw wensen. Denk bijvoorbeeld aan de omvang van het event, aantal Kaldi mobiels, overige catering, data etc en we nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.


Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan via  www.kaldimobiel.nl

BEKIJK DE KALDI MOBIEL VIDEO COMPILATIE

Iedereen heeft het recht op een goede kop koffie of thee. Buiten de deur ben je echter afhankelijk van derden. Kaldi speelt hier op in door topkwaliteit koffie en thee overal beschikbaar te maken. De kaldi mobiele koffiebar is inzetbaar op elk denkbaar evenement. Van beurs tot buurtfeest tot braderie. informeer naar de mogelijkheden!

De Kaldi Mobiel: een thee en koffie auto voor feesten en partijen. Kaldi heeft meerdere mobiele koffiebars waardoor ook grote evenementen goed bediend kunnen worden. Je kunt voor bijna ieder evenement zoals een festival, (bedrijfs)opening, theater of een ander feest de Kaldi Mobiel inzetten. Zowel binnen of buiten en op uiteenlopende locaties. Je kunt een koffiewagentje inclusief een professionele barista huren.


Offerte aanvragen

Ontvang aanbiedingen per mail

Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen

Franchisenemers gezocht

Start je eigen Kaldi koffie & thee vestiging

blijf op de hoogte

Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.