Exclusieve introductie van de GINA bij Kaldi

Exclusieve introductie van de GINA bij Kaldi
december 22, 2017 Kaldi
De GINA is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren

Het verhaal begint met de beroemde koffiemythe: de geitenhoeder Kaldi uit Ethiopië ontdekte op een vroege morgen dat zijn kudde niet was teruggekeerd naar huis. Na uren zoeken trof hij zijn geiten dansend en springend aan. Hij zag dat ze van rode bessen hadden gegeten, welke later verwerkt werden tot een smaakvol drankje: koffie.

Dit verhaal inspireerde ons en tevens het merk GOAT STORY. Het verhaal gaat samen verder: een nieuw hoofdstuk wordt geschreven.

GOAT STORY ontwikkelde de GOAT Mug, een hoornvormige beker, en lanceerde dit op Kickstarter. De koffiewereld was enthousiast en twee jaar later werd de GINA geïntroduceerd. Ook dit Kickstarter project werd een ongekend succes! De GINA is het eerste smart koffiezetapparaat met een ingebouwde Bluetooth-weegschaal, gekoppeld aan een app, dat koffie brouwen verandert in een speciale ervaring. De GINA stelt je in staat koffie te zetten op verschillende wijze: cafetière, pour over en cold drip. Ook is de GINA te gebruiken voor thee.

 

Koffie wordt op pour over manier gezet met GINA koffiezetapparaat

 

Via de app kun je profielen van elke koffie bijhouden. Je kunt ook spelen met de maling en het gewicht: door de ingebouwde weegschaal kun je de koffie zeer nauwkeurig afmeten en smaken heel specifiek tot zijn recht laten komen om zo tot een voor jou optimale smaak te komen. Daarnaast zit er ook een hele community achter van andere GINA-gebruikers die hun instellingen voor bepaalde koffies met je delen. Zo kun je van elkaar leren en elkaar inspireren. De GINA is in drie verschillende kleuren verkrijgbaar, namelijk in het zwart, wit en staal.

Een geweldige innovatie die Kaldi exclusief introduceert in Nederland. Goat Story is al een paar jaar bezig met de ontwikkeling van deze koffiezetter, en niet zomaar een. Op het Amsterdam Coffee Festival was al een prototype te zien en het eindresultaat mag er wezen.

Benieuwd naar deze smart koffiezetter? Bekijk hem snel in onze webshop!

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Schrijf je in voor de Kaldi nieuwsbrief

Aanmelden