True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

Kaldi Mobiel franchise 

Vul hieronder je naam, e-mailadres en telefoonnummer in. Je ontvangt binnen enkele ogenblikken informatie over de Kaldi Mobiel franchise per e-mail.

Mobiele koffiebar op evenementen

Kaldi Mobiel is in te zetten op evenementen van ieder formaat, of het nou gaat om bruiloften, festivals, bedrijfsevenementen, braderieën of beurzen. Vanuit een Italiaanse Piaggio, omgebouwd tot mobiele koffiebar, schenkt Kaldi ieder gewenste koffiespecialiteit en thee op locatie. Je kunt ons inhuren, maar we kunnen ook koffie en thee verkopen. Er zijn allerlei samenwerkingsmogelijkheden te bedenken.

Barista op locatie

De eigenaar van een Kaldi Mobiel is een SCAE gecertificeerde barista. De barista draait zijn hand niet om voor een goede kop koffie of thee, maar is tegelijkertijd ook de perfecte gastheer.  Hij is behulpzaam en enthousiast en houdt ervan om het iedereen naar de zin te maken. Hoe? Met een lekkere espresso, americano, cappuccino of latte, gezet met 100% Rainforest Alliance duurzame koffie.

Voor diverse regio’s zijn we nog op zoek naar enthousiastelingen met een voorliefde voor koffie en thee, die vanuit een eigen mobiele espressobar mensen willen voorzien van een goede kop koffie of thee op locatie.

Informatiepakket ontvangen?

Meer weten over Kaldi Mobiel franchise? Vraag dan nu een GRATIS informatiepakket aan. Deze ontvang je vervolgens per email. Of bel naar: 038 – 4669338. 


Start nu je eigen koffie en thee franchise

Kaldi koffie & thee zoekt franchisenemers


Vraag informatie aan

Kaldi koffie

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.