True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

Kaldi Winkel Franchise

Kaldi voorziet al sinds het jaar 2000 in de behoefte van goede koffie en thee. De Kaldi winkel franchise formule verkoopt onder eigen merk koffie, thee en verder alle aanverwante artikelen. Uniek is de combinatie met het zogenoemde "proeflokaal". Klanten kunnen in de Kaldi winkels de koffie en thee die ze kunnen kopen ook proeven.

Kaldi biedt onder eigen merk een ruim assortiment aan van topkwaliteit koffie en thee vanuit de gehele wereld. Daarnaast worden de bijbehorende espressoapparaten en accessoires aangeboden. Het unieke aan Kaldi is dat jouw vestiging een espressobar is in een retail omgeving. Door meerdere concepten samen te voegen, versterken ze elkaar. Samen met jou willen we ervoor zorgen dat Kaldi een succes wordt.

Kaldi hecht veel waarde aan het hebben van goed opgeleide, gemotiveerde en kundige medewerkers. Jij bent het gezicht van de vestiging en je straalt dit ook uit. Trots zijn op je vestiging speelt daarin een belangrijke rol. Een Kaldi vestiging betekent, net als bij het kopen van onze producten, een bepaalde manier van leven, een stukje lifestyle. Ben jij ondernemend, enthousiast en sta je te popelen om iets voor jezelf te beginnen? Ondernemen begint met een droom, die jij werkelijkheid kan laten worden… 

Deel mee in de Kaldi winkel franchise formule. Vraag een informatiepakket aan voor de winkel franchise formule van Kaldi.

Interesse in de overname van een bestaande Kaldi vestiging? Klik hier voor een overzicht.

Informatie pakket ontvangen?

Meer weten over Kaldi winkel franchise? Vraag dan nu een GRATIS informatiepakket aan. Deze ontvang je vervolgens per email. Of bel naar: 038 – 4669338.

Start je eigen Kaldi koffie vestiging

Kaldi is op zoek naar franchisenemers met ondernemerschap die passen bij de Kaldi franchise formule. Heb jij de kwaliteiten en ben je enthousiast?

 
 
 

Een eigen koffiebar?

Kaldi koffie & thee zoekt franchisenemers


Vraag informatie aan

Kaldi Koffie

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.