True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

Kaldi B2B franchise

Kaldi Koffie & Thee levert ook aan de zakelijke markt. Om nederland te kunnen bedienen is Kaldi nog op zoek naar een aantal franchisenemers voor diverse regio's.

Iedereen laten genieten van een goede kop koffie of thee. Dat kan natuurlijk ook op de zakelijke vloer. Kaldi koffie en thee levert aan de klein zakelijke markt koffie, thee en desgewenst ook apparatuur en servies.

Voor diverse regio’s zijn wij op zoek naar franchisenemers die op pad willen gaan om de bedrijven in hun regio te voorzien van Kaldi koffie en thee. Ben jij een echte accountmanager of buitendienstmedewerker, heb je een goed netwerk of ben je een netwerker? Vraag dan informatie aan via onderstaand formulier. We komen graag met je in gesprek.

Informatie pakket ontvangen?

Meer weten over Kaldi B2B franchise? Vraag dan nu een GRATIS informatiepakket aan. Deze ontvang je vervolgens per email. Of bel naar: 038 – 4669338. 

Start je eigen Kaldi koffie vestiging

Kaldi is op zoek naar franchisenemers met ondernemerschap die passen bij de Kaldi franchise formule. Heb jij de kwaliteiten en ben je enthousiast?

 
 
 

Een eigen koffiebar?

Kaldi koffie & thee zoekt franchisenemers


Vraag informatie aan

Kaldi koffie

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.