Kaldi B2B franchise

Een koffiemachine met een zak Kaldi koffie op de machine. Als achtergrond hangt er een bord met verschillende foto's en het Kaldi logo

Kaldi B2B franchise


Kaldi koffie & thee levert ook aan de zakelijke markt. Om Nederland te kunnen bedienen is Kaldi nog op zoek naar een aantal franchisenemers voor diverse regio's.

Iedereen laten genieten van een goede kop koffie of thee. Dat kan natuurlijk ook op de zakelijke vloer. Kaldi koffie en thee levert aan de klein zakelijke markt koffie, thee en desgewenst ook apparatuur en servies.

Voor diverse regio’s zijn wij op zoek naar franchisenemers die op pad willen gaan om de bedrijven in hun regio te voorzien van Kaldi koffie en thee. Ben jij een echte accountmanager of buitendienstmedewerker, heb je een goed netwerk of ben je een netwerker? Vraag dan informatie aan via onderstaand formulier. We komen graag met je in gesprek.

Informatie pakket ontvangen?

Meer weten over Kaldi B2B franchise? Vraag dan nu een GRATIS informatiepakket aan. Deze ontvang je vervolgens per email. Of bel naar: 038 – 4669338.

 

 

Schrijf je in voor de Kaldi nieuwsbrief

Aanmelden