True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

Franchise starten?

Waar moet je op letten bij het starten van een franchise

Franchise zaak starten: wel de lusten, Franchise startenniet de lasten?

Als je je eigen bedrijf start, kun je helemaal vanaf het begin alles zelf bedenken en inrichten zoals je het wilt. Voor sommige ondernemers is dat ideaal. Maar misschien wil jij je zoveel mogelijk op het ondernemen zelf richten en je niet teveel bezighouden met inkoop, marketing, huisstijl etcetera. Dan past het starten van een franchise onderneming misschien beter bij jou. Je stapt in in een bestaande formule die al een reputatie heeft opgebouwd. Ook kan dit helpen bij het aantrekken van een financiering.

Franchise onderneming starten: past dat bij jou?

Bij de keuze van de franchise formule waar je wilt instappen, kunnen verschillende factoren een rol spelen. Afhankelijk van de branche en de formule, kan het benodigd eigen vermogen erg uiteen lopen. Het belangrijkst is dat je iets doet wat past bij je interesses. Je hebt meer kans op succes als je passie hebt voor je vak en het helpt enorm als je vakkennis hebt of bereid bent daar energie en tijd in te steken.

Een eigen onderneming: pieken en dalen

Tot slot is het een misverstand te denken dat franchisenemers geen ‘echte’ ondernemers zouden zijn. Tussen de meest succesvolle Nederlandse ondernemers vind je verschillende franchisenemers. Je moet dus, net als alle succesvolle ondernemers, iemand zijn die bereid is risico’s te nemen, die kansen ziet en die weet van aanpakken. Het ondernemerschap gaat gepaard met pieken en dalen. Durf jij de uitdaging aan?

Start je eigen Kaldi koffie vestiging

Kaldi is op zoek naar franchisenemers met ondernemerschap die passen bij de Kaldi franchise formule. Heb jij de kwaliteiten en ben je enthousiast?

 
 
 

Een eigen koffiebar?

Kaldi koffie & thee zoekt franchisenemers


Vraag informatie aan

Kaldi koffie

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.