True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

Franchise voorbeelden

Wist je dat er alleen al in Nederland meer dan 800 franchiseformules actief zijn?  Je hebt dus enorm veel keuze. Die formules zijn actief in alle denkbare branches. Misschien denk je al snel aan de Albert Heijn, Bakker Bart of de Hypotheker, maar je hebt werkelijk de wereld aan mogelijkheden. Hieronder een aantal opties uitgelicht. Aan sommige heb je vast nog nooit gedacht. Wie weet brengt het je op ideeën!

Dienstverlening: van kapper tot uitvaartverzorgerFranchisenemer gezocht

Er zijn allerlei soorten dienstverlening waar je een zaak kunt beginnen, ook als franchisenemer. Ligt jouw kracht bijvoorbeeld op het gebied van boekhouding, , hypotheekadvies, uitvaartverzorging? Of ben je een fantastische kapper of weet je alles over gezondheid en wil je daarover advies geven? Het kan allemaal als onderdeel van een franchise formule.

Food

Wil jij graag bonbons, snoep, donuts of drank aan de man (of vrouw) brengen? Wil je liever een eigen bakkerszaak of een biologische supermarkt? Ook dat zijn mogelijkheden!

Horeca

Horeca is misschien wel de bekendste branche binnen de franchiseformules. Iedereen kent wel de grotere fastfoodketens, pizzabezorgers en koffiebars. Maar ook als je een café, (bezorg)restaurant, lunchroom of snackbar wilt starten, kun je dat doen als franchisenemer.

Mode

Hoewel retail het imago heeft dat daar geen geld meer in te verdienen valt, zijn in deze branche zeker nog wel succesvolle ketens actief. Het geheim is vaak dat men zich onderscheidt binnen een specifieke niche. Denk aan een sport- of lingeriezaak, verkkop van kindermode of een mooie sieradenwinkel.

Non-food

Er zijn nog veel meer soorten winkels waarin je het verschil kunt maken als franchisenemer. Je kunt bijvoorbeeld een boekenwinkel of kantoorhandel starten, een drogisterij of elektronica verkopen. Maar ook verkoop van badkamers en keukens, een tuincentrum of zelfs een tankstation behoort tot de mogelijkheden.

Zorg

Tot slot heb je nog tal van mogelijkheden binnen de zorg. Een branche die duidelijk niet krimpt, maar waar veel kansen liggen. Als franchisenemer kun je je eigen gastouderbureau beginnen of je eigen zaak als opticien en/of audicien. Ook is de thuiszorg een belangrijke tak binnen deze branche.

Waar je ook voor kiest, zorg dat je je er van tevoren goed in verdiept. Kies voor een branche waar je affiniteit mee hebt en waar het voor jou makkelijk is om enthousiast over te zijn. En waarvan je ervan overtuigd bent dat er kansen zijn in de regio waar jij je wilt vestigen!

Een eigen koffiebar?

Kaldi koffie & thee zoekt franchisenemers


Vraag informatie aan

Kaldi koffie

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.