True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

Franchisenemer worden

Stel, je wilt graag een eigen bedrijfje hebben, maar je hebt geen idee wat je wilt. Of je wilt juist deelnemen aan een al bestaand geheel. Komt deze gedachte ook wel eens bij jou op? Misschien moet je dat wel een franchise starten!

Waarom franchisenemer wordenFranchisenemer gezocht

Een franchiseformule kopen klinkt misschien niet als je eigen bedrijf beginnen, en dat is het ook niet helemaal. Maar je hebt wel degelijk je eigen zaak en eigen inspraak! En er  zitten nog veel meer voordelen aan het worden van een franchisenemer:

  • Het opstarten van een bedrijf gaat veel makkelijker, omdat het publiek al bekend is met de naam.
  • Als franchisenemer heb jij het alleenrecht om de handelsnaam te gebruiken in een bepaald gebied, je hebt dus al snel een USP doordat jij als enige jouw producten mag verkopen.
  • Als franchisenemer behoud je je zelfstandigheid omdat je nog wel eigen baas bent.
  • De bekendheid van het merk van de franchise wordt beschermd en gesteund door de marketingactiviteiten van de franchisegever.

Zo zijn er nog veel meer voordelen op te noemen voor het worden van een franchisenemer.

Hoe franchisenemer worden

Nu je de voordelen hebt gelezen en helemaal overtuigd bent om een franchise te starten heb je natuurlijk nog één brandende vraag! Hoe nu verder? Eerst je moet je je oriënteren op welk gebied je een franchise wilt starten. We beginnen met de sector, ga je voor food, non-food, mode of diensten? Binnen die vier sectoren zijn er talloze franchiseformules te vinden. Een handige tip is om eens een franchisebeurs te bezoeken, hier staan verschillende standhouders die je graag van alles vertellen over hun formule. Ook worden er seminars gegeven en zijn er gastsprekers van grote bedrijven zoals bijvoorbeeld Hema en Albert Heijn. Het is zeker de moeite waart om even een kijkje te nemen, en meestal is de toegang zelfs gratis!

Vervolgstap

Heb je een franchiseformule gevonden die bij je past? Mooi! Als je contact hebt opgenomen met het bedrijf kom je meestal een aantal keer langs om alles door te spreken, het lijkt een beetje op een sollicitatie. En wanneer jullie het over alles eens zijn geworden gaat het heel snel. Dan wordt het zoeken naar een geschikte locatie en een financieringsplan opzetten. Het is erg spannend en leuk om zo’n verandering mee te maken.

Ben je er klaar voor? Zoek je een unieke franchiseformule in de horeca? Neem een kijkje op onze site! Wij zijn altijd opzoek naar enthousiaste franchisenemers!

Franchisenemer gezocht

Kaldi koffie & thee zoekt franchisenemers


Vraag informatie aan

Kaldi koffie

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.