True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

Lunchroom franchise

Heb jij dat ook weleens? Je gaat naar een lunchroom en wilt wat bestellen. Je tafeltje is niet schoongemaakt, de menukaart is plakkerig en er lijkt niemand te zijn die je wil helpen. Dat zou jij anders doen! Wat weerhoudt je?

Hoe begin je een eigen lunchroom?kaldi franchisenemer gezocht

Dat vraag je je wellicht af. Aan visie ontbreekt het je niet. Je ziet het al helemaal voor je. Jouw eigen lunchroom starten met lekkere broodjes, salades en açai-bowls. Je biedt de meest fantastische versgeperste sappen, een barista creëert de lekkerste koffies en de kinderen van jouw klanten vermaken zich opperbest in de speelhoek. Jij biedt wél de service waarvoor jouw klanten betalen en je begrijp dat klanten een goede beleving willen. Aandacht staat centraal in jouw zaak.

Eigen lunchroom beginnen opleiding

Bij een eigen lunchroom openen kan een economische opleiding goed van pas komen.  Daarbij kun je denken aan de opleiding Ondernemerschap & Retail Management of Detailhandel. Toch is een opleiding niet het belangrijkste. Als jij ondernemend en klantvriendelijk bent, ben je al een eind op de goede weg!

Eigen lunchroom beginnen kosten

De kosten van je eigen lunchroom hangen af van een aantal factoren. Daarbij kun je denken aan het aantal vierkante meters van het pand, het bouwjaar van het pand, de stad waar je je gaat vestigen, het interieur enzovoort.  Daarom is het handig om de benodigde kosten op een rijtje te zetten. Als deze op orde zijn, is het natuurlijk nog de uitdaging dit te financieren. Heb jij een mooi eigen vermogen, dan kun je daarbij vaak nog een groot deel laten financieren. Zo zet je je eerste tappen op weg naar jouw lunchroom franchise!

Franchisenemer gezocht

Kaldi koffie & thee zoekt franchisenemers


Vraag informatie aan

Kaldi koffie

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.