True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

Welke Franchise formules zijn er?

Je bent vast bekend met de grotere franchise formules. Bekende namen in franchiseland zijn bijvoorbeeld Hema, Subway en De Hypotheker. Alleen al aan deze voorbeelden zie je dat franchiseformules in zeer uiteenlopende sectoren actief zijn. En dat niet alleen; er zijn ook nog eens ontzettend veel franchise formules waaruit je kunt kiezen. Ook namen waarvan je nog nooit gehoord hebt, maar waar wellicht een pareltje voor jou tussen zit.

Welke franchise formule past bij jou?kaldi franchisenemer gezocht

Het belangrijkst is dat je eerst voor jezelf bepaalt wat bij je past. Is er een franchise formule waar je heel enthousiast van wordt? Is er iets waar je veel kennis van hebt of affiniteit mee hebt? Dit kan heel bepalend zijn voor je keuze: kies je bijvoorbeeld voor een franchise formule in de uitvaartverzorging, in de bouwwereld of past een broodjeszaak of een supermarkt beter bij je?

Welke franchise formules zijn er allemaal?

Er zijn zo’n 800 franchise formules waar je uit kunt kiezen. Ontzettend veel keuze dus.
Zoek uit welke formules er allemaal zijn en trechter dit naar de sectoren die jou het meest aanspreken. Er zijn speciale sites waarop veel franchise formules zich presenteren en waar je veel informatie kunt vinden. Het is bijvoorbeeld relevant om te weten hoeveel je bij aanvang moet investeren en hoeveel eigen vermogen je mee moet brengen.

Kaldi franchise formule iets voor jou?

Hou je van contact met klanten en heb je passie voor koffie? Bij Kaldi combineer je retail met horeca. Een mooie uitdagende combinatie, die niet gaat vervelen.

Een eigen koffiebar?

Kaldi koffie & thee zoekt franchisenemers


Vraag informatie aan

Kaldi koffie

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.