True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

Dubbel koffie-genot met de nieuwe JURA J8 Twin

Altijd al zelf thuis koffie willen melangeren? Het is nu mogelijk met de revolutionaire JURA J8 Twin! De nieuwste volautomatische espressomachine met twee molens én twee bonenreservoirs! Kies er voor om koffiebonen te mixen, of om af te wisselen tussen jouw twee favoriete soorten Kaldi koffiebonen.

JURA J8 Twin
JURA espressomachines

JURA espressomachines

Als autoriteit op het gebied van premium koffiebeleving brengt JURA al jarenlang perfectie en precisie samen in elk kopje dat wordt gezet. Ontdek de kunst van hoogwaardige espressobereiding met onze uitgebreide collectie JURA espressomachines. Of je nu een gepassioneerde thuisbarista bent of gewoonweg geniet van een heerlijke kop koffie, de geavanceerde technologieën en tijdloos design van JURA zullen jou ongetwijfeld verrassen. Stap binnen in de wereld van JURA en ontdek een ongeëvenaarde koffie-ervaring die jouw zintuigen betovert en koffiemomenten naar een nieuw niveau tilt.

JURA koffieautomaten

JURA koffieautomaten

Ervaar thuis nu de uitmuntende kwaliteit koffie die je voorheen alleen kon vinden in de Italiaanse kofiebars. Dankzij de JURA espressomachines.

JURA onderhoud

JURA onderhoud

Het onderhoud van de koffievolautomaten is net zo eenvoudig als het bereiden van de koffiespecialiteiten dankzij JURA!.

JURA accessoires

JURA accessoires

JURA biedt een breed assortiment aan waarmee u nog meer kunt genieten van uw volautomatisch espressomachine.


De ultieme Espresso

De ultieme Espresso

Het revolutionaire impuls-extractieproces (Pulse Extraction Process P.E.P.) optimaliseert de extractietijd door het hete water bij ristretto en espresso met regelmatige pulsen en in snelle intervallen door de koffiepoeder te persen. Hierdoor is ook bij korte specialiteiten een maximaal aroma gegarandeerd. Puur of als basis voor fantasievolle koffiecreaties - de technologie van JURA leidt altijd naar de ultieme smaakbeleving.

De beste ingrediënten

De hoogste kwaliteit

Topgastronomen maken voor hun creaties uitsluitend gebruik van de beste ingrediënten. Dit geldt ook voor volautomaten van JURA. Immers, alleen als espresso en melkschuim als basisingrediënten absoluut volmaakt worden bereid, kunnen perfecte koffiespecialiteiten in alle facetten worden gecreëerd.

Melk en melkschuim in perfectie

 Melk en melkschuim in perfectie

Het revolutionaire impuls-extractieproces (Pulse Extraction Process P.E.P.) optimaliseert de extractietijd door het hete water bij ristretto en espresso met regelmatige pulsen en in snelle intervallen door de koffiepoeder te persen. Hierdoor is ook bij korte specialiteiten een maximaal aromagegarandeerd. Puur of als basis voor fantasievolle koffiecreaties - de technologie van JURA leidt altijd naar de ultieme smaakbeleving.

Duurzaamheid

 JURA hecht belang aan milieubewustzijn en duurzaamheid, met energie-efficiëntie en vermindering van verpakkings afval.

Lange levensduur

JURA volautomaten zijn duurzaam en hebben een lange levensduur. Ook zijn de apparaten makkelijk te onderhouden.

Gemakkelijk in gebruik

JURA espressomachines zijn eenvoudig in gebruik en bieden jouw binnen seconden de perfecte kopjes koffie.

Subliem design

Met moderne materialen, een precieze fabricage en compromisloze afwerking creëert JURA interieurobjecten met een krachtige uitstraling.

Optimaal koffieresultaat

Met het revolutionaire P.E.P. (Puls Extraction Process) impulsextractieproces bereikt JURA het ultieme koffieresultaat met één druk op de knop.

Zwitserse waarden

Innovatie, precisie, kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en service zit in het DNA van JURA.

JURA espressomachines bij Kaldi

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.