JURA 2 in 1 Ontkalkingstabletten - 36 Stuks

https://kassa.kaldi.nl/web/image/product.template/1694/image_1920?unique=b36b5a6
(0 beoordeling)

€ 59,29 59.29 EUR € 59,29

€ 49,00

Not Available For Sale

Deze combinatie bestaat niet.

 Gratis verzending vanaf €35,-
 Voor 15:00 besteld? Dezelfde werkdag verzonden!
 25 winkels door heel Nederland

Ontkalking voor espressomachines

JURA heeft een 2-in-1 ontkalkingstablet ontwikkeld om de levensduur van je koffie-volautomaat te verlengen en tegelijkertijd kalkaanslag mild te verwijderen en de volautomaat te beschermen. Kalkafzetting, veroorzaakt door het verwarmen van water, kan leiden tot vernauwde leidingen, verlengde verwarmingstijden en verhoogd energieverbruik, en zelfs tot een volledige uitval van de machine. 

Naast het schaden van je volautomaat heeft kalk ook een negatieve invloed op het koffiegenot, omdat een teveel ervan het water een onaangename smaak geeft en de optimale ontwikkeling van koffiearoma's belemmert door fluctuaties in de watertemperatuur.

Inhoud:

36x ontkalkingstablet

Geschikt voor:

Espressomachines

Doel:

OntkalkingJURA Ontkalking voorbeeld

Fosfaatvrije reiniging

Bij JURA staat eco-intelligentie hoog in het vaandel, evenals het duurzame gebruik van grondstoffen en energie. Daarom kiest JURA voor een originele melksysteemreiniger met een fosfaatvrije samenstelling. De geoptimaliseerde formule garandeert TÜV-gecertificeerde hygiëne voor uw melksysteem en beschermt tegelijkertijd het milieu.

De 2 fases van ontkalking

1.Ontkalking

Zorgvuldige en volledige verwijdering van alle kalkafzettingen in de koffie-volautomaten.

2. Bescherming

Verzegelt het doorloopsysteem en zorgt voor een duurzame corrosiebescherming van leidingen en thermoblok.


De ontkalkingstabletten, speciaal ontwikkeld voor JURA koffie-volautomaten, bieden een grondige, effectieve en duurzame ontkalking dankzij hun geoptimaliseerde oplostijd.

Alleen originele JURA ontkalkingstabletten waarborgen perfecte hygiëne en bescherming. De beschermingsformules en samenstellingen zijn nauwkeurig afgestemd op de processen en materialen van JURA volautomaten.Over JURA

Espressomachines met Zwitsers ingenieurschap en innovatie.

LEER MEER

Of is dit iets voor jou?