JURA CLARIS Blue filterpatroon - 3 Stuks

https://kassa.kaldi.nl/web/image/product.template/1701/image_1920?unique=b36b5a6
(0 beoordeling)

€ 45,99 45.99 EUR € 45,99

€ 34,70

Not Available For Sale

Deze combinatie bestaat niet.

 Gratis verzending vanaf €35,-
 Voor 15:00 besteld? Dezelfde werkdag verzonden!
 25 winkels door heel Nederland

JURA CLARIS Blue Waterfilter

Koffie blijft lekker smaken

Ken je dat? Je komt ’s ochtends uit bed, kijkt uit naar je eerste kopje koffie.. en hij smaakt niet zoals hij hoort te smaken. Grote kans dat dit te maken heeft met kalkaanslag die de machine en dus ook de koffie vervuild. Koffie bestaat tenslotte uit 98% water, dus vervuild water tast direct de aroma’s aan van jouw favoriete koffie! De CLARIS filters van JURA filteren het water betrouwbaar en secuur, waardoor de smaak van jouw koffie recepten altijd onvervalst en lekker blijven smaken.

Voor w​elke JURA espressomachine is het CLARIS Blue filter geschikt?

  • IMPRESSA F50
  • IMPRESSA F55
  • IMPRESSA S9
  • A1
  • A9
  • J10
  • J6
  • J90
  • J95

Wat doet het CLARIS Blue filter?

CLARIS Blue werkt volgens het professionele tegenstroomprincipe en filtert altijd exact de hoeveelheid water die voor de bereiding nodig is. De filter bevat een minerale stof die het calcumcarbonaat, ook wel kalk, stabiliseert en er voor zorgt dat het niet de machine kan verstoppen.


Dankzij de revolutionaire formule kunnen de JURA filterpatronen wereldwijd en met elk type leidingwater worden gebruikt. Het granulaat in de filters filter niet alleen kalk, maar reduceert ook andere (schadelijke) stoffen die invloed kunnen hebben op de smaak van koffie, zoals sporen van fluoriden, chloor, lood, koper en andere mineralen of metalen die vanuit de waterleiding mee kunnen komen.


De nieuwe beschermingsformule is speciaal ontwikkeld voor moderne volautomaten met One-Touch Cappuccino-functie. Deze bevat een minerale stof die het calciumcarbonaat (kalk) stabiliseert. Hierdoor zet het calciumcarbonaat zich ook bij een regelmatige stoombereiding niet in het doorloopsysteem af. Op deze manier wordt een verstopping van leidingen actief voorkomen.

Hoe werkt het CLARIS Blue filter?
Ontkalken van JURA machine

Is ontkalken nog nodig?

In theorie niet, maar vanuit Kaldi adviseren wij om toch nog met enige regelmaat te ontkalken met JURA ontkalkingstabletten, vooral wanneer jouw JURA espressomachine dit aangeeft. Ook dienen JURA Claris filters met regelmaat vervangen te worden, al is dit geheel afhankelijk van o.a. het gebruik van de volautomaat of de hardheid van het water wat door de machine gebruikt wordt. Volg daarom dus ten alle tijden de instructies en meldingen van jouw JURA espressomachine.

Of is dit iets voor jou?