True

Gratis verzending vanaf €75,- | Voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

Jura koffie kopen? Welke koffiebonen Jura espressomachine?

De Jura machine, een excellent exemplaar die met trots in de keuken staat. Een Jura espressomachine wordt dan ook wel gezien als de Mercedes onder de automatische koffieapparaten. Er zijn steeds meer mensen die voor een all-in-one machine kiezen, en waarom ook niet? Gemak vinden we toch ook belangrijk?! Om het uiterste uit je Jura te halen, vertellen we graag waar een Jura machine voor staat en welke koffiebonen  je hier het beste voor kunt gebruiken. 

De volautomatische espressomachines van Jura zijn heel makkelijk te bedienen. Je zet jouw Koffiebonen bestellen favoriete koffie in een handomdraai, met één druk op de knop. Je hebt altijd vers bereide koffie door het gebruik van verse koffiebonen, wat zorgt voor een heerlijk aroma. De koffiemachines van Jura hebbe n daarnaast ook nog eens een prachtig design. De espressomachines onderscheiden zich van de rest van de markt vanwege de energiezuinigheid en milieuvriendelijkheid en de  l ange levensduur. Met een Jura zet je dus makkelijk en snel de koffie naar je eigen smaak omdat je keuze hebt uit diverse koffiespecialiteiten, is het onderhoud eenvoudig en service gegarandeerd.

Welke koffiebonen gebruik je voor een Jura machine?

Om jouw Jura machine optimaal te gebruiken, heb je koffie nodig met hoge kwaliteit, passend bij jouw favoriete manier van koffie drinken. Een melkkoffie vraagt namelijk om andere koffie qua smaak en aroma dan een ‘normale/zwarte’ koffie. De hoge kwaliteit koffiebonen zal overigens niet alleen beter zijn voor de machine, maar ook voor het zetten van koffie. Waarschijnlijk vraag je je af, waar zit dat hem dan in? Dat heeft o.a. te maken met de branding van de koffiebonen, de plukmethode en met het koffieras. Daarom luidt ons advies ook: gebruik Arabica koffiebonen van hoge kwaliteit voor je Jura machine.

Arabica koffiebonen van hoge kwaliteit?

Koffiebonen groeien aan koffieplanten, waarvan er veel verschillende soorten zijn. De Arabica is de bekendste koffiesoort, waarbinnen je verschillende variëteiten vindt. Dit houdt in dat ze er allemaal net wat anders uitzien en je de verschillen uiteraard ook terugziet in de smaak. Naast de Arabica is de Robusta koffieboon het meest bekend. De Robusta is een variëteit van de koffiesoort Canephora. Als we kijken naar de ‘beste’ koffie voor jouw Jura machine, raden we (voornamelijk) Arabica bonen aan, omdat de Robusta koffiebonen harder zijn dan de Arabica koffiebonen waardoor de maalschijven in de Jura machine sneller kunnen slijten. Daarnaast raden we koffiebonen van hoge kwaliteit aan omdat je bij goedkopere melanges eerder steentjes aantreft van de plantage tussen de koffiebonen, wat ervoor kan zorgen dat je maalschijven het begeven. Daarnaast zijn donker gebrande koffiebonen knapperiger dan licht gebrande koffiebonen. De maalmolen, ingebouwd in jouw Jura machine, zal de donkere koffiebonen daardoor makkelijker kunnen malen dan de lichte koffiebonen, omdat deze nog wat hard en taai zijn.

De koffiebonen van Kaldi zijn uitermate geschikt voor jouw Jura machine, omdat ze kwalitatief hoogwaardig zijn en geschikt voor meerdere manieren van koffiedrinken. Het is alleen nog een kwestie van smaak welke koffie het beste bij jou past.

Clarico-Full Image

Lees ook deze gerelateerde artikelen:

Koffiebonen producten

Ontvang aanbiedingen per mail

Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen

Franchisenemers gezocht

Start je eigen Kaldi koffie & thee vestiging

blijf op de hoogte

Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.