Kaldi aanwezig in de Tour de France

Kaldi aanwezig in de Tour de France
juni 28, 2013 Kaldi

Zaterdag 29 juni start in Porto-Vecchio de honderdste editie van de Tour de France. Voor het eerst in de geschiedenis van de Tour doet de karavaan Corsica aan, te beginnen met een rit in lijn tussen Porto-Vecchio en Bastia. Een van de deelnemende teams is de Nederlandse wielerploeg Vacansoleil-DCM. De ploeg bestaat le tourvoor een groot deel uit Nederlandse renners. De kersverse Nederlandse Kampioen Johnny Hoogerland, Wout Poels, Boy van Poppel, Danny van Poppel en Lieuwe Westra fietsen voor de ploeg. Ook de Belgen Kris Boeckmans en Thomas de Gendt horen bij de ploeg. Het team wordt gecompleteerd door de Oezbeek Sergej Lagoetin en de Spanjaard Juan Antonio Flecha.

Kaldi verzorgt al vanaf het begin van dit jaar de koffie & thee bij de Nederlandse wielerploeg. Kaldi is erg trots op de samenwerking met Vacansoleil-DCM en Kaldi wenst de renners de komende weken dan ook veel succes tijdens de honderdste editie van de Tour de France!

Ben jij een wielerkenner? Kijk je wel eens naar de Tour de France op TV? Of doe je gewoon graag mee aan prijsvragen? Voorspel op welke plaats de beste renner van Vacansoleil-DCM wielerploeg in de Tour eindigt en maak kans op een Jura ENA Micro 1 + 10 kg Kaldi Blend of andere prijzen waaronder een gesigneerd wielershirt van Vacansoleil-DCM.  In de Kaldi winkels kun je je voorspelling achterlaten via het deelnameformulier.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Schrijf je in voor de Kaldi nieuwsbrief

Aanmelden