Kaldi Alkmaar

Patrick van den Berghe leidt je graag rond in de wereld van koffie, thee, zetsystemen en lekkers dat daarbij past! Kom gezellig langs voor een kopje en een praatje. 

Markstraat 13, 1811 LG Alkmaar

072-5111323

alkmaar@kaldi.nl


Openingstijden

Maandag

13:00 - 17:30

Dinsdag

09:00 - 17:30

Woensdag

09:00 - 17:30

Donderdag

09:00 - 17:30

Vrijdag

09:00 - 17:30

Zaterdag

09:00 - 17:30

Zondag

12:00 - 17:30


  • Elke zondag geopend van 12:00 - 17:00Er moet een adres worden opgegeven om een kaart in te sluiten
Over Kaldi Alkmaar

Over Kaldi Alkmaar

Op de Marktstraat 13 in Alkmaar loop je binnen in een sfeervolle Kaldi-winkel met industrieel interieur met oranje en bruine tinten. Patrick van den Berghe en zijn medewerkers nemen je graag mee in de wereld van koffie en thee. Patrick: “Ik ben er écht van overtuigd dat wij de lekkerste koffie in Alkmaar hebben. Dat hoor ik ook terug, zowel van onze vaste bezoekers als van de vele toeristen die we hier ontmoeten.”


Patrick vindt passie erg belangrijk. “Ik wil de beste service bieden en dat merk je ook bij ons in de zaak. Ik zorg dat de service op heel hoog niveau is. De sfeer in onze winkel is  heel goed. Door onze ervaring en passie kunnen wij je informeren over alles wat koffie en thee betreft. Je kunt gezellig bij ons zitten, wat eten en drinken. Maar wij verkopen ook alles wat je nodig hebt om thuis het perfecte kopje koffie of thee te maken.”

Lunchen bij Kaldi Alkmaar

Lunchen in Alkmaar

Ook voor de lekkerste tosti’s en gebak kan je terecht bij Kaldi Alkmaar, dagverse gebakken waar je je lippen bij aflikt! Natuurlijk met de lekkerste koffie van Nederland, dit kan zowel op het terras of binnen.

Kaldi Alkmaar is Premium JURA Dealer

Premium JURA dealer

Kaldi Alkmaar is geautoriseerd Jura dealer. Wij demonstreren je graag de mogelijkheden van de verschillende Jura machines, zodat jij ook thuis topkwaliteit koffie kunt zetten.

Barista Workshops bij Kaldi Alkmaar

Barista Workshops

De fijne kneepjes van het baristavak leren? Dat kan bij Kaldi Alkmaar. Stuur ons een bericht voor meer informatie!