Win premiere kaarten voor de nieuwe Nederlandse speelfilm ‘Hartenstraat’

Win premiere kaarten voor de nieuwe Nederlandse speelfilm ‘Hartenstraat’
maart 2, 2014 Kaldi

In de afgelopen maanden is Kaldi Herengracht Amsterdam een aantal keer het decor geweest voor de opnames van de nieuwe speelfilm ‘Hartenstraat’. De cast van de nieuwe film bestaat uit onder andere Sanne Vogel, Jan Kooijman, Tygo Gernandt en Georgina Verbaan.

‘’Deze sprankelende romantische feelgood comedy speelt zich af in de Negen Straatjes in Amsterdam. In dit dorpje in de stad lijkt iedereen op zoek naar liefde. Zoals de onverbeterlijke rokkenjager Bas, de senioren Bep en Aart en het gesettelde stel Rein en Jacob. De enige die niet op zoek is naar liefde, is Daan. Hij woont hier met zijn dochter Saar in de Hartenstraat, waar hij zijn eigen zaak als traiteur heeft. Dan verschijnt Katje in zijn leven. De knappe modeontwerpster opent naast zijn winkel in de Hartenstraat een hippe modezaak.
Als vlak voor het openingsfeest de catering onverwachts afbelt, moet Katje wel een beroep doen op Daan. Dat is vragen om narigheid: de twee zijn in alles elkaars tegenpool. Toch ziet Katje stiekem ook wel iets in haar buurman, zeker nu in haar huidige relatie met Thomas niet veel muziek meer zit. Als Katje erachter komt dat Daan aan online dating doet (gedwongen door zijn beste vriend Bas), stuurt ze hem een anoniem bericht. En wat blijkt? Daan, die de echte Katje niet kan uitstaan, is best gecharmeerd van de ‘Girl Next Door’ die zij op internet speelt…’’

Wij als Kaldi zijn er enorm trots op dat wij ‘de koffiezaak op de hoek’ zijn in deze film. De première van de film zal zijn op 13 maart 2014.

Win premiere kaarten voor de film: ga naar de prijsvraag!

Bron: http://www.hartenstraatdefilm.nl

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Schrijf je in voor de Kaldi nieuwsbrief

Aanmelden