Kaldi Apeldoorn

Al vele jaren een vertrouwd adres voor de liefhebber van koffie en thee in Apeldoorn en omstreken. Koffie en thee is bij Kaldi Apeldoorn beleving en dat uit zich in de kwaliteit waar je als klant van kunt genieten.

Paslaan 2, 7311 AK, Apeldoorn

055-5767878

apeldoorn@kaldi.nl


Openingstijden

Maandag

12:00 - 17:00

Dinsdag

10:00 - 17:00

Woensdag

10:00 - 17:00

Donderdag

10:00 - 17:00

Vrijdag

10:00 - 17:00

Zaterdag

10:00 - 17:00

Zondag

Gesloten

Er moet een adres worden opgegeven om een kaart in te sluiten
Over Kaldi Apeldoorn

Over Kaldi Apeldoorn

Gert-jan en zijn partner Daphne heten je van harte welkom in zijn Kaldi vestiging in Apeldoorn aan de Paslaan. In de voormalige ijssalon La Venezia helpt hij je graag via persoonlijk advies met de keuze voor de koffie en of thee die bij jou past. Voor zowel thuis als op de zaak kun je bij Kaldi Apeldoorn terecht. Vanzelfsprekend kan je daarbij gebruikmaken van het proeflokaal waardoor je de wijde wereld van aroma's en smaken kunt ervaren. 


Geniet zowel binnen als buiten op het terras in een gezellige ambiance genieten van een drankje met heerlijke zoetwaren of meergranen baguette met vers hartig beleg, vergezeld van een krantje of magazine. Of geniet van onze gratis wifi.

Meer dan alleen koffie en thee

Kaldi Apeldoorn verkoopt naast koffie en thee alle denkbare accessoires ook  onderhoudsmiddelen,  kopjes, glazen ,  chocolade, nougat, siropen, koekjes en veel meer. Zo verkoopt Kaldi Apeldoorn de overheerlijke Belgische Leonidas bonbons, als enige in de binnenstad. Heb je een speciale wens? Vraag het ons. 

Lunchen in Apeldoorn

Even wat meer dan alleen een kopje koffie? Bij Kaldi Apeldoorn kun je terecht voor heerlijke versbelegde meergranen baguettes Is koffie alleen niet genoeg en wil je ook een lekker hapje eten? Dat kan bij Kaldi Deventer! Geniet van een van de heerlijke lunchgerechten of een stukje ambachtelijke taart voor naast jouw favoriete kopje koffie.

Espressomachines

Bij Kaldi Apeldoorn ben je op de juiste plek voor alles omtrent espressomachines. Als officiële JURA dealer is er een breed aanbod om uit te kiezen en ontvang jij persoonlijk en passend advies. Onderhoud nodig? Ook hier kan het team van Kaldi Apeldoorn jou helpen!

Koffie en thee thuisbezorgd

Komt het je niet uit om langs te komen? Maar kun je ook niet zonder Kaldi koffie en/of thee? Wij bieden de mogelijkheid om thuis te bezorgen in Apeldoorn en omgeving. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Vergaderen in Apeldoorn

Wil je ’s avonds vergaderen in een rustige, besloten ambiance? De ruimte van Kaldi Apeldoorn is daarvoor beschikbaar van maandag t/m woensdag.