Kaldi Bergen op Zoom

René Franken heet je graag welkom in zijn vestiging in de Kremerstraat. Alles over koffie, thee, wat lekkers voor erbij, zetsystemen en reiniging vind je hier!

Kremerstr. 14, 4611 TR Bergen op Zoom

0164-201248

bergenopzoom@kaldi.nl


Openingstijden

Maandag

09:00 - 17:00

Dinsdag

09:00 - 17:00

Woensdag

09:00 - 17:00

Donderdag

09:00 - 17:00

Vrijdag

09:00 - 17:00

Zaterdag

09:00 - 17:00

Zondag

Gesloten


  • Elke zondag geopend van 12:00 - 17:00Er moet een adres worden opgegeven om een kaart in te sluiten
Over Kaldi Bergen op Zoom

Over Kaldi Bergen op Zoom

Sinds kort een vertrouwd adres voor de liefhebber van koffie en thee in Bergen op Zoom en omstreken. Koffie en thee is bij Kaldi beleving en dat uit zich in de kwaliteit waar je als klant van kunt genieten. Graag adviseren wij je, zowel voor thuis als op de zaak, bij je keuze voor thee of koffie. Vanzelfsprekend kan je daarbij gebruikmaken van ons proeflokaal.


In onze volledig nieuwe trendy zaak tref je ook een grote sortering koffie-volautomaten, espressomachines en andere koffiezetsystemen aan, welke wij graag voor u demonstreren. Is de gewenste machine niet op voorraad? In overleg bekijken we graag samen met jou wat de mogelijkheden zijn. Nagenoeg alle espressomachines kunnen worden geleverd en eventueel thuis worden geïnstalleerd. Wij zijn ook officieel Jura dealer.

Kaldi Bergen op Zoom - Lekkers bij de koffie

Lekkers bij de koffie

Je kunt bij ons zowel binnen als buiten in een gezellige ambiance genieten van een drankje met heerlijk gebak of een keuze maken uit diverse panini’s of tosti’s, vergezeld van een krantje of magazine (gratis wifi).

Kaldi Bergen op Zoom - Espressomachine onderhoud

Onderhoud en advies

Tevens kun je bij ons terecht voor onderhoud van koffiemachines, persoonlijk advies over zetmethodes en beantwoorden wij al jouw vragen over het zetten van koffie.

Kaldi Bergen op Zoom - Koffie cadeaus en meer

Meer dan koffie & thee

Kaldi verkoopt naast koffie en thee ook alle denkbare koffie- en theeaccessoires, onderhoudsmiddelen, kopjes, glazen, chocolade, nougat, siropen, koekjes en veel meer. Heb je een speciale wens? Vraag het ons.

High Tea Bergen op Zoom

Kom bij ons genieten van een heerlijke high tea! We hebben keuze uit 3 soorten high tea:


‘Original Afternoon Tea’ geserveerd op een etagère € 13,50 p.p:

Scones met aardbeien compote en clotted cream, macaron, Dolci Baci, bonbons, klein gebakje en een heerlijke meringue.


'High Tea’ geserveerd in 2 rondes € 18,50 p.p:

Scones met aardbeien compote en clotted cream, macaron, Dolci Baci, bonbons, klein gebakje en een heerlijke meringue, soepje van de dag, mini sandwiches, mini wraps en boerenyoghurt met vers fruit en vanille.


‘Kaldi’s Royale Tea’ geserveerd in 3 rondes € 22,50 p.p:

Scones aardbeien compote en clotted cream, macaron, Dolci Baci, gebakje uit de winkel, meringue, bonbons, een glas prosecco, soepje van de dag, mini sandwiches, mini wraps, een boerenyoghurt met vers fruit en vanille en een kop koffie naar keuze.


Voor alle high tea varianten geldt het volgende:

·       Reserveren graag minimaal 1 dag van tevoren.

·       Inhoud kan variëren per seizoen.

·       Alles wordt geserveerd met onbeperkt thee