Kaldi Den Bosch

In geheel nieuwe stijl heeft Kaldi Den Bosch de deuren geopend om jou te voorzien van alles omtrent koffie en thee. Van espressomachines tot versgemalen koffiebonen en natuurlijk een gezellige plek om van een kopje koffie te genieten, allemaal in het hartje van Den Bosch!

Snellestraat 8, 5211 EN 's-Hertogenbosch

073-7855963

denbosch@kaldi.nl


Openingstijden

Maandag

09:00 - 17:30

Dinsdag

09:00 - 17:30

Woensdag

09:00 - 17:30

Donderdag

09:00 - 17:30

Vrijdag

09:00 - 17:30

Zaterdag

09:00 - 17:00

Zondag

10:00 - 17:00

Er moet een adres worden opgegeven om een kaart in te sluiten
Over Kaldi Den Bosch

Over Kaldi Den Bosch

Ruben en Judith heten je graag van harte welkom in hun Kaldi vestiging in Den Bosch. Kaldi is geen onbekende naam in Den Bosch, en na een periode van afwezigheid zijn wij blij om met Kaldi onze prachtige stad weer te voorzien van de lekkerste koffie & thee (uiteraard met iets lekkers erbij). Bij ons kun je zowel binnen als buiten uitgebreid genieten. 


Kaldi Den Bosch is de 26e vestiging in Nederland van Kaldi en de tweede vestiging die geheel in nieuwe stijl is ingericht. Nieuw binnen het concept is de stroopwafel counter, waar je geniet van verse bereide stroopwafels met en zonder topping.

Kaldi Den Bosch - Service en onderhoud

Service & onderhoud

Goed onderhoud en reiniging van je machine is van grote invloed op de kwaliteit van je kopje koffie. Kaldi Den Bosch verkoopt dan ook onderhoudsmiddelen zoals waterfilters, reinigingstabletten, ontkalkingsmiddelen, etc. 

Kaldi Den Bosch - Koffie voor onderweg

Koffie voor onderweg

Ben je onderweg? Ook voor de lekkerste koffie of thee To-Go kun je terecht bij Kaldi Den Bosch.

Kaldi Den Bosch - Cadeaupakketten

Cadeaupakketten 

Tevens kan je bij ons terecht voor cadeaus en geschenkpakketten op maat. Ideaal voor een creatief cadeau voor verjaardag, feestje of andere gelegenheid.

JURA dealer & Sage dealer in Den Bosch

Naast een breed assortiment koffie- en theeproducten en aanverwante artikelen kunt u bij Kaldi ook terecht voor zetsystemen van percolator tot volautomaat espressomachine.

Kaldi Den Bosch is officieel dealer van JURA en SAGE. Bij ons kun je terecht voor een grote sortering koffie volautomaten, halfautomatische espressomachines en andere koffiezetsystemen. Wij demonstreren je graag de mogelijkheden van de verschillende JURA & Sage machines, zodat jij ook thuis kunt genieten van koffie van top kwaliteit.