Kaldi Deventer

Samen met haar team neemt Lisa je bij Kaldi Deventer graag mee in de wereld van koffie en thee. Aan hét horecaplein, de Brink, schenken ze de lekkerste koffie en thee. Samen met huisgemaakte taart en tosti's van De Tweede Jeugd kun je er uitgebreid genieten. Zij adviseren je graag over de mooiste machines en accessoires, om thuis ook de perfecte koffie of thee te kunnen zetten.

Brink 95, 7411 BZ, Deventer

0570-616599

deventer@kaldi.nl


Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag

09:00 - 17:00

Woensdag

09:00 - 17:00

Donderdag

09:00 - 17:00

Vrijdag

09:00 - 17:00

Zaterdag

09:00 - 17:00

Zondag

10:00 - 16:00


  • Elke zondag geopend van 10:00 - 16:00Er moet een adres worden opgegeven om een kaart in te sluiten
Over Kaldi Deventer

Over Kaldi Deventer

Samen met haar team neemt de geboren Deventaar Lisa je bij haar Kaldi graag mee in de wereld van koffie en thee. Aan hét horecaplein, de Brink, schenken ze de lekkerste koffie en thee. Samen met huisgemaakte taart en tosti's van De Tweede Jeugd kun je er uitgebreid genieten. Zij adviseren je graag over de mooiste machines en accessoires, om thuis ook de perfecte koffie of thee te kunnen zetten als een ware thuis barista. Laat je meenemen in een wereldreis van koffie smaken, aroma's en zetmethodes om er met persoonlijk advies achter te komen welke koffie of thee perfect bij jou past.


Lisa was al jaren werkzaam bij Kaldi voordat zij het avontuur aangreep om op jonge leeftijd de volgende stap te zetten als onderneemster.  Als geboren Deventenaar is het ondernemerschap in haar eigen woonplaats natuurlijk een droom die uitkomt! Koffie en thee is hier een beleving, iets wat Lisa en haar team met passie uitdragen.


Kaldi Deventer - Koffie voor onderweg

Koffie voor onderweg

Pas deze drie kolommen aan je ontwerpbehoefte aan. Om kolommen te dupliceren, verwijderen of verplaatsen, selecteer je de kolom en gebruik je de bovenste iconen om je actie uit te voeren.

Lunchen bij Kaldi Deventer

Lunchen in Deventer

Om een vierde kolom toe te voegen verklein je de grootte van deze drie kolommen met het juiste icoon van elk blok. Dupliceer vervolgens één van de kolommen om een nieuwe aan te maken als kopie.

Kaldi Deventer - Machine specialisatie

Machine specialisatie

Er is hier gespecialiseerd in de merken: JURA, Sage en Quickmill. Dus al het mooiste voor thuisbarista of de gemakkelijke koffie. Ook kunnen wij ons specialiseren in andere merken, neem in dit geval even contact met ons op of kom gerust langs.

Kaldi Deventer - Koffie en thee thuisbezorgd

Koffie en thee thuisbezorgd!

Komt het je niet uit om langs te komen? Maar kun je ook niet zonder Kaldi koffie en/of thee? Wij bieden de mogelijkheid om thuis te bezorgen, dit doen wij via de fietskoerier. Benieuwd naar de opties? Je kunt ons het beste bereiken via: