Kaldi Apeldoorn, Deventer en Goes in de Koffie Top 100?

Kaldi Apeldoorn, Deventer en Goes in de Koffie Top 100?
augustus 3, 2017 Kaldi

Drie van onze Kaldi vestigingen zijn door naar de volgende ronde van de Koffie Top 100! In de afgelopen periode is een vakjury bij een aantal vestigingen van Kaldi langs geweest om de koffies te beoordelen. Een zwarte koffie, een cappuccino en een espresso werden beoordeeld volgens het internationale systeem van de SCA (Specialty Coffee Assiociation) en kwamen goed uit de test. Op naar de tweede ronde…

De tweede ronde

Tijdens de tweede ronde van de Koffie Top 100 bezoeken mystery guests de top 125 uit de eerste ronde. Ook zij zullen de koffies beoordelen, en samen met de beoordelingen van de vakjury wordt vervolgens de ranglijst opgemaakt. De kwaliteit van de koffie is dit jaar nog meer het uitgangspunt geworden. “Ik ben blij dat de koffiekeuring het leeuwendeel van de ranglijst vormt. Kwalitatief hoogwaardige koffie, daar draait het om. Ik heb er vertrouwen in, evenals in de strijd om de publieksprijs”, aldus Herko Ubbink, eigenaar van Kaldi Deventer. Marco van Oosten, eigenaar van Kaldi Goes, voegt hier nog aan toe: “Het meedoen aan de Koffie Top 100 zorgt ervoor dat mijn kwaliteit van de koffie, espresso en cappuccino hoog blijft, het houdt je alert”.

Wij doen ook mee met de publieksprijs!

Naast dat een officiële vakjury ons beoordeelt, mag ook jij je stem laten gelden! Ben jij een Kaldi fan, en vind je dat je bij ons de lekkerste koffie drinkt en koopt voor thuis? Ben jij gek van de heerlijke koffiegeur en warm-industriële Kaldi stijl? Help jij onze enthousiaste en vakkundige baristi naar de top?

Stem dan op Kaldi!

Alvast super bedankt voor je stem! Kom je snel weer een kop koffie drinken?

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Schrijf je in voor de Kaldi nieuwsbrief

Aanmelden