Kaldi Emmen

Neem een kijkje in de winkel aan de Derksstraat 160a van Kaldi franchisenemer Berend.

Proef en ruik de smaak en aroma van onze ambachtelijk gebrande koffie en onze aromatische thee. Laat je verleiden door de overheerlijke pralines en chocolade van Leonidas uit Brussel!

Derksstraat 160a. 7811AJ Emmen

0591-572002

emmen@kaldi.nl


Openingstijden

Maandag

12:00 - 18:00

Dinsdag

10:00 - 18:00

Woensdag

10:00 - 18:00

Donderdag

10:00 - 21:00

Vrijdag

10:00 - 18:00

Zaterdag

10:00 - 17:00

Zondag

Gesloten


  • Elke koopzondag geopend van 12:00 - 17:00Er moet een adres worden opgegeven om een kaart in te sluiten

Over Kaldi Emmen

In ons café kun je terecht voor verse aromatische koffiespecialiteiten, thee en warme chocolade, met daarbij lekkere taart, een warme apfelstrudel of Luikse wafel. Of geniet op een warme dag van roomijs, milkshakes of ijskoffie. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten.


Proef de zoete mediterrane smaak uit Sicilië van Cannoli, Dolci Baci en nougat, of bekijk met eigen ogen het prachtig design van de Jura koffiemachines en beleef de kwaliteit van Zwitsers vakmanschap, innovatie en bedieningsgemak, voor de lekkerste koffie.

Kaldi Emmen - JURA

Laat uw zintuigen prikkelen

Proef de zoete mediterrane smaak uit Sicilië van Cannoli, Dolci Baci en nougat, of bekijk met eigen ogen het prachtig design van de JURA koffiemachines en beleef de kwaliteit van Zwitsers vakmanschap, innovatie en bedieningsgemak, voor de lekkerste koffie.

Kaldi Emmen - ECM

Espressomachines kopen in Emmen

Laat je oog strelen door de zeer luxe halfautomaten van ECM gemaakt met Duitse degelijkheid en kwaliteit voor de perfecte espresso. Of kijk eens naar de stijlvolle Italiaanse espressomachines van SMEG voor Lavazza A Modo Mio capsules.


Kies voor de elegante Nivona koffiemachine als je zelf de smaak van je koffie wilt regelen dankzij het aroma balans systeem.

Kaldi Emmen - Machines en middelen

Machines en middelen

Ook leveren wij machines van Quickmill, Moccamaster en diverse koffiemolens, melkopschuimers en reinigingsmiddelen. Laat je verrassen door de vele prachtige accessoires voor koffie en thee, schitterende kopjes, bekers, glazen en theepotten (glas, keramiek en porselein). Wil je de koffie proeven op de Italiaanse manier, dat kan met onze ruime keuze aan Bialetti Moka Express, van 1 tot 12 kopjes.