KALDI KOFFIE & THEE BLOG/FOTO CONTEST

KALDI KOFFIE & THEE BLOG/FOTO CONTEST
februari 12, 2014 Kaldi

Koffie Thee Contest

MAAK JIJ DE BESTE FOTO OF SCHRIJF JIJ HET BESTE VERHAAL? WIN EEN JAAR LANG GRATIS KOFFIE OF THEE!
Weet jij het ultieme koffie of thee moment vast te leggen? Of schrijf jij het meest prikkelende verhaal over koffie of thee? Stuur deze op naar Kaldi en maak kans op een jaar lang gratis koffie of thee*.

Hoe wordt de beste foto of het beste artikel bepaald? Wat is de bedoeling?
Stuur je foto of geschreven tekst naar contest@kaldi.nl. De ingezonden foto’s en artikelen worden beoordeeld door het Kaldi contest team, zij bepalen of je foto of verhaal op de Kaldi Facebookpagina en het Kaldi blog wordt geplaatst. Wanneer jouw foto of artikel op de Facebookpagina is geplaats, is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk likes en shares krijgt. De shares tellen zwaarder mee dan de likes bij de vorming van de top vijf van populairste foto’s en en de top vijf populairste artikelen. De vijf populairste foto’s en artikelen worden vervolgens weer beoordeeld door het Kaldi Contest team. Zij bepalen de uiteindelijke twee winnaars.

What´s in it for you?
Alle foto´s en verhalen van goede kwaliteit worden na goedkeuring door Kaldi met naam en (eventueel) website vermeld op de Kaldi Blog en Facebookpagina. Behalve de prijzen die je kan winnen, wordt de beste foto een maand lang als banner op de Kaldi website  gebruikt. Als winnaar van het geschreven artikel krijg je een tijdelijke blog op Kaldi, eventueel met vermelding van jouw eigen website. Wordt jouw foto of artikel uitgekozen tot de beste? Dan krijg je een jaar lang gratis koffie of thee*. De nummers 2 t/m 5 van de beste foto inzendingen én de nummers 2 t/m 5 van de beste artikel inzendingen ontvangen ook een pak koffie of thee. De contest duurt tot 1 juli, insturen kan tot 15 juni daarna kan er alleen nog gestemd worden door middel van likes en shares.

Lees hier meer over de prijzen en de voorwaarden.

Dus,.. pak je pen of camera en stuur jouw inzending naar contest@kaldi.nl

 

Voorbeeld inzending koffie of thee foto

Espressomachine foto contest

 

Voorbeeld inzending koffie of thee artikel

Ultieme koffie moment

KOFFIE THEE BLOG FOTO CONTEST

Gerelateerde pagina’s:
Koffiemachine Koffie

* Klik hier voor meer informatie over de prijzen

 

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Schrijf je in voor de Kaldi nieuwsbrief

Aanmelden