True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

Een eigen Kaldi franchise starten

Begin een eigen Kaldi franchise espressobar of Kaldi Mobiel bij jou in de buurt!

Word Kaldi franchisenemer en neem deel aan een nieuwe koffie & thee cultuur.

Gratis naar de Nationale Franchise Beurs?

Op 6 en 7 oktober 2023 is het tijd voor de Nationale Franchise Beurs bij het Van der Valk Hotel Schiphol A4! Wil jij hierbij aanwezig zijn? Ontvang dan vandaag nog jouw gratis kaarten voor de beurs en kom gezellig langs voor een goed gesprek en natuurlijk de lekkerste koffie en thee! Wij staan klaar om al jouw vragen over het beginnen en runnen van een Kaldi franchise vestiging te beantwoorden!

Jouw eigen onderneming beginnen

Wie heeft er niet ooit een keer gedroomd over een eigen bedrijf? Innoveren, creëren en zelf je koers bepalen. Vrijheid van denken en doen, geen baas boven je, het zijn allemaal goede redenen om ondernemer te worden.

Kaldi helpt jou met het realiseren van deze droom via de unieke Kaldi Franchise formule. Een bewezen formule die ondertussen meer dan 25 vestigingen in Nederland en het buitenland op de kaart heeft gezet! Wij geven jou de handvatten zodat jij geïnformeerd en voorbereid van start kunt gaan. Wij laten jou de kansen, mogelijkheden en valkuilen zien en helpen jou ook met het regelen van financiering van jouw eigen Kaldi franchise onderneming. 

Interesse gekregen? Vraag hieronder vrijblijvend een informatiepakket op.
 
 

Een Kaldi franchise overnemen

Liever niet vanaf nul beginnen? Bekijk dan hier de Kaldi franchises die beschikbaar zijn ter overname! Begin met een lagere investering, een bestaande klantenkring en natuurlijk een beschikbare top locatie!

Kaldi franchisenemers aan het woord

Clarico-3 Columns Style 2

Gert-Jan - Kaldi Apeldoorn

"Het leukste aan ondernemen is dat je zelf je succes bepaalt. Als je hard werkt, zie je dit ook terug in je onderneming."
Clarico-3 Columns Style 2

Lisa - Kaldi Deventer

"Collega's worden je vrienden, vaste klanten worden je kennissen."
Clarico-3 Columns Style 2

Bazil - Kaldi Amsterdam, Utrechtsestraat

"Het leukste aan mijn werk vind ik het contact met alle verschillende mensen. Iedereen heeft zijn eigen verhaal."

Hoe gaat jouw Kaldi eruitzien ?

De nieuwe Kaldi vestigingen komen in een geheel nieuw jasje! Warme tinten koper en tijdloze marmeren accenten sieren ondertussen de Kaldi franchises van Den Bosch, Haarlem en Riyadh. Een unieke, moderne en hippe uitstraling waar jouw eigen Kaldi vestiging ook van zal gaan genieten.


Met deze nieuwe uitstraling brengen wij de Kaldi franchises naar een hoger niveau voor zowel de retail als horeca en zijn wij voorbereid op de toekomst! 

Kaldi Franchise horeca
Kaldi Franchise horeca en retail
Kaldi Franchise proeflokaal

In 7 stappen naar jouw eigen espressobar

1. Vraag het gratis informatiepakket aan

Vraag de gratis informatie aan en ga voor jezelf na of de cultuur en mentaliteit binnen Kaldi bij jou passen. Je ontvangt een inschrijfformulier welke we graag ingevuld retour krijgen.

2. Even kennismaken

Nadat wij jouw persoonlijk profiel hebben ontvangen, nodigen wij je graag uit voor een eerste kennismakingsgesprek. In dit gesprek komen de achtergronden van het franchiseconcept en de structuren van de organisatie aan de orde. Tevens wordt er globaal gesproken over omzet, kosten en marges.

3. De verdieping in

In het tweede gesprek wordt er een verdieping gegeven aan de financiën middels een eigen ontwikkeld exploitatiemodel. Dit exploitatiemodel maakt de systematiek van begroten binnen Kaldi duidelijk. Door de begroting thuis nogmaals op je te laten inwerken krijg je steeds beter inzicht in de grootheden.

4. De knoop doorhakken

Daarna komt er een moment om de eerste knoop door te hakken in dit proces. Ben je bereid een intentieverklaring overeen te komen met Kaldi? Deze beslissing kun je nu makkelijk maken omdat je voldoende inzicht hebt verkregen in het concept en de cijfers.

5. Tijd voor een ondernemingsplan

In de vervolgafspraken met onder andere de accountant ga je aan de hand van de voor jou bekende gegevens van de vestigingsplaats een eigen ondernemingsplan maken. Dit ondernemingsplan dient tevens als basis voor de financieringsaanvraag bij een bank.

6. Op zoek naar de locatie

We gaan op zoek naar een geschikte locatie. Wanneer jouw locatie is gevonden en je financieringsaanvraag is gehonoreerd dan is ondertekening van het franchisecontract aan de orde.

7. Het openen van de deuren

Nu begint het écht: je volgt het opleidingsprogramma waardoor je wordt klaargestoomd voor het ondernemerschap. Een interessante leerweg met voor jou waarschijnlijk veel nieuwe inzichten. Vervolgens open je de deuren van jouw eigen Kaldi. Ben jij er klaar voor?


Zet de eerste stap naar jouw nieuwe franchise!

Clarico-Image-Text

De prijswinnende Kaldi franchise formule

In 2021 hebben wij de NFV Franchise Trofee gewonnen, waarmee Kaldi werd erkend als dé beste franchiseformule op het gebied van samenwerking, kwaliteit en winstgevendheid. Hier zijn wij natuurlijk enorm trots op en de trofee weerspiegeld de succesverhalen van onze franchisenemers. 

Wat maakt onze franchise formule zo bijzonder? Onze formule staat voor duurzame groei en meebewegen met de veranderende (online) markt. Wij ondersteunen jou tijdens de eerste stappen als franchisenemer en blijven dit ook doen wanneer je up-and-running bent. Een goede samenwerking tussen franchisegever en franchisenemer zorgt voor het succes van jouw onderneming. Daarom hebben wij respect, transparantie en communicatie hoog in het vaandel staan. 

Pas jij in de Kaldi formule?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar echte ondernemers die communicatief sterk zijn en graag met mensen in contact komen. Heb jij een passie om te verkopen en werk jij graag met mensen? Vraag nu een Kaldi franchise informatiepakket aan!


Vraag informatie aan

Clarico-Offer style 5

Hoe financier ik mijn franchise?

De historie van Kaldi

Waarom een franchise onderneming starten?

Een franchise is een relatief veilige manier van ondernemen. Van alle startende ondernemers stopt ongeveer 65% binnen drie jaar. Bij franchise ondernemers is dit percentage maar 15% (Bron: Franchise+). Dit is omdat franchising in de meeste gevallen meer zekerheid geeft. 

Bij franchise wordt ervoor gekozen om te ondernemen onder een al bestaand merk, zoals Etos, Subway, Bagels & Beans of de Albert Heijn. Het voordeel hiervan is dat je meelift op de bestaande naamsbekendheid en de reeds behaalde successen binnen de franchiseformule. De ondernemer is baas van de winkel en mag tot op zekere hoogte zelf ondernemen. Enkele zaken zijn vooraf echter vastgelegd, zoals bijvoorbeeld de uitstraling van de winkel, logo's en slogans.

Definitie Franchise ondernemen:

"Franchising is een hechte vorm van samenwerking tussen juridisch zelfstandige ondernemers, de franchisegever en de franchisenemer, die onder gebruikmaking van een gemeenschappelijke naam en met een uniforme uitstraling producten en diensten aanbieden aan afnemers."

Bron: Nederlandse Franchise Vereniging (NFV)


Door o.a. de flexibele arbeidscontracten en onzekere pensioenen kiest men steeds meer voor het ondernemerschap. Daarnaast zijn we continu op zoek naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden om onszelf te ontplooien. Het aantal ondernemers in Nederland blijft dan ook ieder jaar groeien in iedere leeftijdscategorie. Van millenials tot generatie Z, de droom om een eigen onderneming te beginnen is in elke generatie aanwezig. Een ding is dus duidelijk: Je bent dus nooit te jong of the oud voor het ondernemerschap!

Wij zijn trots op onze Kaldi vestigingen

Word jij de volgende? Vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan!


Vraag informatie aan

Clarico-Offer style 5

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.