True

  • ✔️ Gratis verzending vanaf €50,-
  • ✔️ Levering binnen 2 werkdagen 
  • ✔️ Winnaar NFV Franchise Trofee  

Kaldi franchise

Ondernemen begint met een droom. Wie heeft er niet ooit een keer gedroomd over een eigen bedrijf? Innoveren, creëren en zelf je koers bepalen. En wat nou als je daar ook nog eens hulp bij krijgt? Dat is het geval als je kiest voor Kaldi franchise.

“Franchising is een hechte vorm van samenwerking tussen juridisch zelfstandige ondernemers, de franchisegever en de franchisenemer, die onder gebruikmaking van een gemeenschappelijke naam en een uniforme uitstraling producten en diensten aanbieden aan afnemers.”

Concreet houdt dit in dat je gaat ondernemen binnen een bestaand bedrijf en je waar nodig hulp krijgt in het ondernemerschap. Bij franchise wordt er dus voor gekozen om te ondernemen onder een al bestaand merk, zoals Etos, Subway, Bagels & Beans of de Albert Heijn. Het voordeel hiervan is, is dat je meelift op de bestaande naamsbekendheid en de reeds behaalde successen binnen de franchiseformule. De ondernemer is baas van de winkel en mag tot op zekere hoogte zelf beslissingen nemen. Enkele zaken zijn vooraf echter vastgelegd. Van het beeldmerk of de slogan tot in sommige gevallen zelfs 99% van de strategische keuzes. Deze kunnen per franchiseformule enorm verschillen, maar over het algemeen vaart franchise wel bij uniformiteit, dus een gelijkwaardige uitstraling naar buiten toe. Er zijn hele stukken geschreven over de verschillen in franchise, zo heb je bijvoorbeeld hard franchise (vaste regelgeving), soft franchise (franchisenemer is behoorlijk vrij) en alles ertussenin. Wat Kaldi betreft ligt het er een beetje tussenin.

Als Kaldi franchise nemer sta je achter het merk en de producten. Je bent trots om Kaldi koffie, Kaldi thee en andere producten te verkopen in jouw eigen speciaalzaak. Naast het koffie franchise winkel concept speelt Kaldi ook in op koffie op locatie. Met de Kaldi Mobiel franchise formule voorziet Kaldi in de vraag naar een goede kop koffie en thee op locatie. Dit mobiele koffiebar franchise concept bestaat sinds 2010 en er zijn inmiddels 10 mobiele koffiebars op franchisebasis aan het werk in Nederland. Benieuwd of franchise iets voor jou is? 


Koffie en thee franchise


Vul het formulier in en vraag direct meer vrijblijvend informatie aan

Ontvang aanbiedingen per mail

Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen

Franchisenemers gezocht

Start je eigen Kaldi koffie & thee vestiging

blijf op de hoogte

Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.