Kaldi franchisenemers van het jaar 2016

Kaldi franchisenemers van het jaar 2016
januari 16, 2017 Kaldi
Uitreiking van Franchisenemer 2017

Kaldi Apeldoorn en Kaldi Mobiel Utrecht zijn uitgeroepen tot ‘Franchisenemer van het jaar 2016’!

Afgelopen zondag had Kaldi haar jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst voor alle franchisenemers. Tijdens deze feestelijke bijeenkomst zijn de ‘Franchisenemers van het jaar 2016’ verkozen. De wisseltrofeeën en certificaten zijn met trots in ontvangst genomen.

Kaldi Apeldoorn

Gert-Jan en Daphne Schilder van Kaldi Apeldoorn waren vereerd de titel van Franchisenemer van het jaar 2016, in de categorie winkels, aankomend jaar te mogen dragen. Ze zetten zich vol overgave in voor het ondernemerschap en doen er alles aan om jou met een glimlach de winkel te zien verlaten.

Kaldi Mobiel Utrecht

Conrad Blankestijn van Kaldi Mobiel Utrecht won de prestigieuze titel van Franchisenemer van het jaar 2016 in de categorie mobiel. Hij is met zijn Piaggio een visitekaartje voor Kaldi: hij werkt correct, is gepassioneerd in zijn werk en draait zijn hand niet om voor het perfecte kopje koffie op evenementen, beurzen, bruiloften en festivals.

Conrad Blankestijn van Kaldi Mobiel Utrecht Franchisenemer van het jaar 2016

Kaldi zoekt nieuwe franchisenemers

Kaldi is altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste franchisenemers. Samen met jou wil Kaldi je eigen onderneming mogelijk maken. Heb je hier interesse in of wil je meer informatie? We gaan graag met je in gesprek!

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Schrijf je in voor de Kaldi nieuwsbrief

Aanmelden