True

Gratis verzending vanaf €35,- in Nederland | Werkdagen voor 15:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!

Vacature: Medewerker Horeca en Verkoop (6-8 uur p/w) bij Kaldi Groningen

    De leukste koffie winkel in Groningen is opzoek naar jou!

    Kaldi Koffie en Thee Groningen is op zoek naar een enthousiaste, spontane, nauwkeurige en collegiale Barista/Winkelmedewerker voor een dag per week (werktijden globaal van 11 tot 17 uur). 


    Wie zoeken wij?

    Wij vinden leeftijd en ervaring minder belangrijk dan jouw enthousiasme, leergierigheid, gedrevenheid, flexibiliteit en jouw vermogen om de klant te allen tijde centraal te stellen en te willen ‘scoren’. Je houdt het overzicht wanneer het druk is (en dat is het vaak) en bent daarnaast ook bereid om de handen uit de mouwen te steken om de winkel bij te vullen, schoon te maken en het terras neer te zetten. Je hebt gevoel voor hygiëne en houdt je aan de voorschriften. En als er tijd over is maak je graag een praatje met onze gasten.


    Wat bieden wij?

    • Een uiterst veelzijdige baan, met heel erg leuke klanten en een leuk team dat van aanpakken weet en veel voor elkaar over heeft.

    • Werken in de leukste winkel van Groningen met de beste koffie en thee van de stad.

    • Wij werken met de CAO voor de Detailhandel. 

    We gaan voor een lange samenwerking en gaan er vanuit dat jij voor langere tijd beschikbaar bent.


    Kaldi Groningen is een erkend leerbedrijf. Zoek je een plek in het kader van jouw BBL-opleiding voor drie of vier dagen dan ben je ook van harte welkom.


    Hoe solliciteer je?

    Stuur jouw sollicitatie, met curriculum vitae, naar groningen@kaldi.nl ter attentie van Djuna Mik. Of kom langs in de winkel aan de Westerhaven 62A in Groningen. We kijken uit naar jouw sollicitatie en een eventuele kennismaking!

    To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.